Plútó Futár V7.4.0.336 Kiadva: 2013.10.11.

Új funkciók:

Alap program: A függő rendelések listában a sorszám fejlécre kattintva növekvő vagy csökkenő sorrendre változtatható a sorba rendezés.

Alap program: A konyhára érkező nyomtatáson igény esetén növelhető a karakterek mérete. (Amennyiben ezt használni szeretné kérje segítségünket)

Alap program. Rendelésfelvétel: Rendelésfelvételkor a kért kiszállítás dátumaként nem adható meg az aktuális dátumnál korábbi időpont.

Hibajavítás:

Alap program: Futár elszámoltatás: Futár elszámoltatásnál a Rendelések futárok szerint (qrFutar.Forg3-3) nyomtatáson ha 99.999 Ft feletti összeget adott le a futár, a leadandó mezőbe csak az első 3 karakter került be. A hibát javítottuk.

Alap program: Függő rendelések: Abban az esetben ha több kliensről használták a programot előfordult, hogy ha az egyik kliensen éppen kiadtak futárnak egy rendelést, miközben egy másik kliensen épp lezártak egyet, akkor ugrott egyet a kijelölés, azaz nem az a rendelés került kiadásra a futárnak, amelyet eredetileg ki kellett volna adni. Ezt a hibát orvosoltuk.