JMStock 16.7.0.2221 Kiadva: 2016.03.07.

Új Funkciók:

VillámABC: A programban indított bevételezéskor lehetőség van címkenyomtató használatára, melynek segítségével a bevételezett áru azonnal címkézhető.
(Beállítások – Címke nyomtató használata, majd a címke fájl-t és a nyomtatót kell behivatkozni.)

VillámABC: A programban indított bevételezéskor lehetőség van alap LOT kód megadására mellyel egy bevételezés során minden termékhez ugyanaz a LOT kód rendelődik alapértelmezettként. (Nyomon követési szám megadására is ajánlott.)

VillámABC2: A program képes ún. gyűjtő vonalkódok feldolgozására. A vonalkód tartalmazhatja a termék PLU sorszámát, súlyát és eltarthatóságát is.
(A beállítással kapcsolatban kérje kollégánk segítségét)

Hiba javítások:

Alap program: Törzsadatok/bizonylatok/munkaszám/ új sor felvételekor, ha nem adtunk meg ügyfelet, akkor a munkaszám nem került megjelenítésre. A hiba javítva lett.
(Ehhez szükséges, hogy a beállítások/általános fülön a munkaszám jelölő pipálva legyen)

Alap program: Mozgás ablakban az új sor másik bizonylatból menü pontban felugró hiba üzenet javítva lett.

Alap program: Egyedi áras vevőnek egyedi áras termék eladásakor a mozgás ablakban megjelenő végösszeg azonnal frissül.

Árajánlat modul: Árajánlat teljesítésekor a LOT választó ablakban feltüntetésre került a termék megnevezése.

Árajánlat modul: Árajánlat részben teljesítésekor csak azokra a termékekre ugrik fel a LOT választó ablak, mely termékeket teljesítjük.

Árkategóriák modul: A termék adatlapján nem jelent meg a 2. árkategória mező, a hiba javítva lett.

Beszállítói megrendelés modul: Rendelés generálás esetén, (modulok/rendelés/minimum készlet számítás raktáranként/ amennyiben be van állítva a termék adatlapján a legkisebb rendelhető mennyiség (pl. 5 db), de a beállított bázis időszakban pl. 8 db fogyott, akkor a rendelendő mennyiség számításakor a program a legkisebb rendelhető mennyiség többszörösét fogja megrendelni (8 db-os fogyás esetén 10 db-t).

Számlázó modul: Modulok/Számla/Nyomtatások/számla érték ÁFA körönként időszakra nyomtatási képén a végösszeg formailag is helyesen jelenik meg.

Valutás nyilvántartás/Számlázó modul: EUR-os és egyben ÁFÁ-s ügyfélnek kiállított számla a nyomtatási képén a végösszeg összegszerű kiírását javítottuk.

Valutás nyilvántartás/Számlázó modul: EUR-os készpénzes számláról készített bizonylaton az összeg nem kerül kerekítésre.

(Ehhez egy új kasszát kell létrehozni (KP-s, EUR-os) amihez egy új fizetési módot kell hozzá rendelni (az 5-ftos kerekítést nem kell jelölni) és a JMStock alapbeállításokban a tizedesjegyek számát kell meghatározni)).

VillámABC/Számlázó modul: A VillámABC-ből készített számla a kasszába is beíródik, ezáltal pénztárbizonylat nyomtatható belőle.