JMStock 19.4.0.2467 Kiadva: 2019. 04. 24.

Új funkciók:

Alap program: cikktörzs/LOT készletek módosítása ablakban lehetőség van új LOT megadására készletkorrekcióval, bevételezés nélkül.

Alap program: cikk karton a karton gomb megnyomásával nem külön ablakban, hanem a képernyő alsó részére nyílik be, a felső ablakrészben a termék kijelölés mozgatásával a cikk karton adatok is automatikusan változnak.

Alap program: szabad mezők választhatósága/beállíthatósága a mozgás képernyőn. Rendszer/beállítások/szállítólevél, bevétjegy fül.

Alap program, árajánlat, rendelés modul: a képernyőkön, a láblécben található figyelmeztetés mező hossza 200 karakterre nőtt.

ÁFA-s számla modul: számla fejlécben feltüntetésre kerül a vevő telefonszáma is, amennyiben az meg van adva az ügyfél adatainál.

ÁFA-s számla modul: 2019. 05. 01-jétől életbe lépő új előírásoknak történő megfeleltetés, melyek az online számla küldést érintik (NAV által előírt mértékegység besorolás, TLS 1.2-es titkosítás a küldésnél)

Hibajavítások:

Alap program: gyári számos szállítólevélen a bizonylat megjegyzés a bizonylat teljes szélességében látható.

ÁFA-s számla modul: ha a mai napnál korábbi szállítólevélből állítottunk ki számlát, akkor a teljesítés és a fizetési határidő nem a mai napra, hanem a szállítólevélen alkalmazott dátumokra állt be.

ÁFA-s számla modul: szállítólevélből való teljesítés esetén a fizetési határidőt a vevőhöz beállított alap fizetési mód alapján a mai napból számolja, nem a szállítólevélen számolt dátumot használja.

VillámABC: ha bevételezés során az első beszállító választás után másodjára módosítani szeretnénk a vevő lista jelent meg. A hiba javításra került.

Jota: a PÉNZ BE és PÉNZ KI műveletek nem íródtak a kasszába.