JMStock 15.22.0.1732 Kiadva: 2012.10.31.

Új funkciók:

Alap program: Amennyiben egy termékhez be van állítva utolsó beszerzési ár és a bevételezéskor más árat adunk meg, akkor a sor kékre változik az adott bevétjegy sorok képernyőjén.

Alap program: Lehetőség nyílik jogcsoportokat meghatározni, mellyel könnyebben és rövidebb idő alatt lehet az felhasználók számára jogokat kiosztani. Beállítás: Rendszer/Felhasználók/Jogcsoport gomb/Új, ekkor beállítjuk, hogy milyen jogokat akarunk hozzárendelni egy adott felhasználói körhöz.  A felhasználók jogcsoport alá rendelése: Kijelöljük a felhasználót, majd Jogcsoport gombra kattintva a kiválasztás pontot választjuk.

Alap program: Figyelmeztetés megadhatósága cikkszám és ügyfél esetén is. Beállítás: cikkszám vagy ügyfél kijelölése, bal alsó sarok sárga háromszögben lévő felkiáltójel ikonra kattintunk, megadjuk a figyelmeztetés szövegét. Ezek után egy felkiáltójeles ikon jelenik meg a sor elején és bármikor kijelöljük a cikket vagy az ügyfelet, a lenti (képernyő lábléc) felkiáltójel ikon mellett meg fog jelenni a figyelmeztetés szövege.

Alap program: Új felhasználó felvételénél nem szükséges megadni jelszót. Ebben az esetben az új felhasználó első belépésénél kérdez rá a megadni kívánt jelszóra, amely mentésre is kerül.

Alap program: Új lekérdezés, melyben az alap program által tartalmazott összes készletmozgató mozgás ( megjelenik cikkenként egy táblázatban. Elérési út:  Nyomtatás/ Mozgások elemzése/ Cikkek mozgásai böngésző.

Alap program: Az ügyféltörténet lekérdezés új oszloppal bővült, mely tartalmazza az adott számlán lévő kedvezmény cikk értékét. Elérési út: Vevő fül/ Forgalom gomb/ Vevőtörténet.

Számlák kifizetésének nyomonkövetése modul: Ha egy adott ügyfélnek tartozása van, akkor a tartozás kifizetéséig joghoz kötötten nem lehet banki utalásos számlát kiállítani, csak készpénzeset.  Beállítás: Rendszer/Felhasználók/Banki ut. számlát kiadhat lejárt tartozás esetén is  jelölőnégyzetből pipa kivétele.

Áru foglalás megrendelő részére modul: A foglalási bizonylatok nem törlődnek a teljesítést követően, hanem szűrve  a listában maradnak a hibakiküszöbölés és az egyszerűbb számon tarthatóság érdekében.

Számla modul: Cikkhez kapcsolt idegen nyelvű megnevezés megjeleníthető olyan számlán, melynek a vevője forint devizanemre van állítva abban az esetben ha az ügyfél nyelve angol. Devizanem beállítás: Vevő adatlap/ Devizanem (kiválasztás: zöld nyíllal). Ügyfél nyelv beállítás: Vevő adatlap/ Nyelv.  Idegennyelvű megnevezés beállítása: Cikk adatlap/Megnevezés idegen nyelven.

FTP adatkommunikáció modul: Az adatkommunikáció ezentúl egy külön, Syncronizer nevű programon keresztül futtatható. Ez a program az adatbázisban lévő feladatokat veszi alapul, így nekünk csak annyi dolgunk lesz a feladat felvételen kívül, hogy elindítsuk az új programot.

Hibajavítás:

Árajánlat modul: 10 millió forint feletti végösszeg is rendes karakterszámban megjelenik a nyomtatáson.