KERESKEDELMI RENDSZEREK

ÉLELMISZER

Mr. Fruit Delicatesse

Ügyfelünk Budapest belvárosában üzemeltet két élelmiszer üzletet, ahol gasztronómiai különlegességek kiskereskedelme folyik. Rendszerünk a két üzletet egy adatbázisban kezeli, így a boltok rálátnak egymás készletére, a tulajdonos könnyedén ellenőrizheti mindkét boltja forgalmát. készletét.

Az üzletekben az értékesítés érintőképernyős eszközökön folyik, asztali és pulti mérlegek, szkennerek segítségével.

Albrecht Hús Kft.

Veszprémi Ügyfelünk címkenyomtatós mérlegeit szállítottuk, melyek hálózatba kapcsolását, illetve a személyre szabott beállításait 2013-ban végeztük. A CAS 5000J típusú mérlegek gond nélkül, megbízhatóan üzemelnek.

Piccante Delicatesse

Gasztronómiai különlegességek forgalmazásával és helyszíni vendéglátásban történő kiszolgálásával foglakozó Ügyfelünk üzletében 2014-ben szereltük fel raktári rendszerünket, mely a bolt kereskedelmi forgalmát hivatott nyilvántartani.

Balliszta Kft.

Ügyfelünk Budapesten állandó működésben üzemeltet egy Coop hálózathoz tartozó üzletet, nyáron pedig időszakos működésben, Balatonfenyvesen folytat élelmiszer kereskedelmi tevékenységet. Mindkét üzlet informatikai megoldását (szoftver, számítógép, mérleg, vonalkód olvasók, pénztárgépek) cégünk szállította és tartja karban

Zöld-Ker Kft.

Szolnok és Kecskemét között 6 üzletet üzemeltet Ügyfelünk, melyek informatikai megoldását (szoftver, pénztárgép, vonalkód olvasók, mérlegek, stb.) cégünk szállította.

Norbi Update Lowcarb Nyrt.

Cégünk 2012 májusában kezdett megállapodást a Norbi Update Lowcarb Nyrt-vel a franchise hálózat raktári kiskereskedelmi rendszereinek szállítására.

A Norbi Update üzletekben változó verziójú JMStock raktárkészlet kezelő rendszerek működnek Micra Jota M pénztárgépes kapcsolattal, melyhez közvetlenül kapcsolódik árszorzós mérleg.

A rendszer központi adminisztrációt tesz lehetőéve, azaz mind az árazás, mind a cikkfelvétel akár a központi adatbázisból is történhet, a központ az üzletek adatait egy felületen, valós időben tudja vizsgálni.

2014 első hónapjaiban a teljes hálózat közel összes üzletét cégünk szerelte fel online pénztárgéppel.

2015 első félévében a hálózat saját fejlesztésű raktári rendszert helyezett üzembe, mely az általunk szállított pénztárgépekkel, mérlegekkel együttműködésben működik, az Ausztriában frissen indult franchise  azonban továbbra is az általunk szállított raktári rendszerrel üzemel.

2016 májustól cégünk alvállalkozásban közreműködik a hálózat IT üzemeltetésében, mely többek között a saját fejlesztésű raktári rendszer támogatását is magában foglalja.

Kabanos magyarországi képviselete

2012. áprilisában indítottuk útjára Szőke Attila Úr felvágott szaküzletében a kiskereskedelmi és készletnyilvántartó rendszert, mely a Fővám téri Nagycsarnokban működő üzletben négy kasszaállást és 4 címkenyomtatós mérleget kezel. A napi adminisztrációs feladatokat a csarnok átellenes részében kialakított irodában üzemelő szerveren futó háttérprogramban végzik, amely az üzlet munkaállomásait is kiszolgálja.

Hungarian Delicatessen Ltd.

2012. áprilisban kezdi működését Londonban az a 4 magyar tulajdonban lévő üzlet ahol rendszerünk fogja a készletkezelési, értékesítési feladatokat ellátni.

Az üzletekben különálló adatbázissal bíró rendszerek, interneten ellenőrizve végzik a nyilvántartást.

A kasszákban kiadott bizonylatok angol nyelven készülnek.

Borda István Húsbolt – Dunabogdány

2012 februárban valósult meg Ügyfelünk kérése, mely szerint vonalkódos értékesítést kíván folytatni és ez alapján vizsgálni üzlete forgalmát és készletadatait. A rendszert 3 címkenyomtatós mérleg és egy Micra Jota M pénztárgép szolgálja ki, az adatokat mind az üzlet irodájából, mind interneten keresztül távolról is van lehetőség vizsgálni.

Tóalmási Pecsenyés Húsbolt

2011 szeptemberben szereltük fel a nagy hírű tóalmási húsüzem helybeli mintaboltjában rendszerünket, ahol 3 címkenyomtatós mérleg mellett 3 Micra Jota M pénztárgép szolgálja a a vonalkódos értékesítést. A rendszer gyorsan üzembe állt, a felhasználók megismerték és szeretik megoldásunkat, mellyel látványos az értékesítés, pontos és könnyű az árazás.

2013 óta az üzem számlázása is a mi rendszerünkkel működik, valamint újabb két pénztárgépet szállítottunk a cég további tevékenységeinek kiszolgálására.

Agora Market Kft.

Ügyfelünk Budapest 17. kerületben működő élelmiszer üzletében 2011 novemberben indult el rendszerünk, mivel a korábban használt konkurens megoldás rendszeresen hibázott, és annak támogatási is akadozott. Rendszerünk éles indulása óta megszűntek az üzemeléssel kapcsolatos panaszok, az üzlet forgalmát rendszerünk gond nélkül szolgálja ki.

Kézműves Magyar Ízek Kft.

2011 októberben szereltük fel a kifejezetten magyar kisipari élelmiszer termékek kis-és nagykereskedelmével foglalkozó Ügyfelünk budapesti telephelyén rendszerünket, mely irányítja mind a nagykereskedelmi folyamatokat és számlázást, mind a helyszínen működő mintabolt napi értékesítési folyamatait.

Kék Oázis Kft.

Zalaegerszeg környékén Bezeréden és Orbányosfán szereltük fel a Végh Kft. két élelmiszer üzletét kiskereskedelmi rendszerrel, majd Balatonmagyaródon, Zalaszentmihályon újabb boltokban újabb rendszerek kerültek üzembe.

A szoftveres megoldás mellett a hálózat kialakítását is kollégáink végezték, valamint a hardver eszközök egy részét is cégünk szállította.

Amire szertettük volna használni a programot, az megvalósult: nyomon tudjuk követni az áru mozgását, leltározást nagymértékben megkönnyebbítette, a rendelés összeállítása is sokkal egyszerűbb a program segítségével, az alkalmazottak munkája is átláthatóbb, könnyen ellenőrizhető. Élelmiszer boltok üzemeltetésével foglalkozom, és a vállalkozásom számára nagy segítséget nyújt ez a program. Mindenképpen csak ajánlani tudom, de főként azoknak, akiknek kettő, vagy annál több üzletük van.

Végh Roland
Ügyvezető

Somogyi és Fiai Kft.

2011 március elején helyeztük üzembe rendszerünket Ügyfelünknél, aki Szentendre főutcáján két üzletben értékesíti élelmiszer- és kézműves ajándéktárgyait. Rendszerünk blokk-és címkenyomtató berendezések kezelése mellett tetszőleges számú valuta használatát engedélyezi.

P. Geri Kft.

2009-ben kezdtük el a fenti cég 4 Honi Coop élelmiszer boltból álló hálózatának felszerelését komplett kiskereskedelmi megoldással. A projekt folyamatos, melynek során üzembe áll az összes üzlet informatikai rendszere, ezek összekapcsolásra kerülnek a cég webáruházával, valamint kialakítjuk a központban való kezelhetőség lehetőségét. A rendszerhez szükséges összes hardver és szoftver elemet cégünk szállítja.

Szeki-Duo Kft.

2010 októberben indítottuk útjára a Szeki-Duo Kft. Budapest 11. kerületi CBA üzletét.

A két kasszaállásos élelmiszer bolt vonalkódos rendszerben, Micra Jota M pénztárgépes kapcsolattal működik.

A hardver és szoftver elemek szállítását, valamint a hálózat kiépítését cégünk végezte.

2014 januártól a cég 13.kerületi üzletét is felszereltük a megfelelő informatikával, lehetővé téve a központi adatkezelést, illetve a két bolt automatikus adatcseréjét. A 13. kerületi üzletben címkenyomtatós mérleg és adatgyűjtő készülék is üzemel, illetve az üzletek fogyóanyag ellátását is cégünk végzi.

 

RUHÁZAT

CCC Hungary: cipőbolt hálózat az egész országban

Cégünk 2012 őszén kezdte el felszerelni kiskereskedelmi rendszerrel a lengyel CCC S.A cégcsoport magyarországi üzleteit kiskereskedelmi rendszerrel. A hipermarketek üzletsorain és plázákban kialakított több száz négyzetméteres üzletekben két kasszaálláson végzik az értékesítést, Micra Jota M pénztárgépes kapcsolattal. Megoldásunk a kiskereskedelmi értékesítést Áfás számla kiállítással, és időszakos kedvezmény modulokkal segítitette, valamint egyedi interfésszel végezte az adatcserét a lengyel anyacég vállalatirányítási rendszerével.

2016.január 1-jétől a cégcsoport által minden országban bevezetett, saját fejlesztésű kereskedelmi rendszert használja, a pénztárgépet karbantartása azonban továbbra is cégünk feladata.

Fuldatex Bt.

2010. novemberében telepítettük munkaruházati nagykereskedelemmel foglalkozó partnerünknél JMStock programunkat, mely valutás nyilvántartást és pontos (LOT kódos) készletkövetést végez.

EGYÉB

Fito Centrum

Egészség megőrző készítmények, gyógynövény termékek, egyéb hasonló termékek kereskedelmével foglalkozó Ügyfelünk 7 üzletét, valamint a nagykereskedelmi központot szolgáljuk ki informatikai megoldással, szoftverekkel, hardver eszközökkel, pénztárgépekkel. A hálózatban működő megoldás központi adminisztrációt tesz lehetővé, a tulajdonosok minden üzlet adatait, valamint a központot is valós időben, távolról is ellenőrizni,adminisztrálni tudják.

AJÁNLÓLEVÉL

Az INTEG Rendszerház Kft. részére.

 

Cégünk a Trics-Co Kft. / 1161. Bp. Knézits utca 3 / 2012 óta használja az INTEG Rendszerház Kft. kereskedelmi számlázó és készletnyilvántartó programjait, a JMSOCK illetve a JMBILL programokat. Jelenleg 7 kiskereskedelmi és egy nagykereskedelmi üzletben működnek a programok. A kiskereskedelmi egységeinkben egy-egy számítógép látja el a feladatokat távoli adatbázissal, a nagykereskedésünkben 5 gép hálózata működik távolról elérhető helyi adatbázissal. Az elmúlt több, mit két éves használat során komolyabb rendszerhiba nem lépett fel, az esetlegesen felmerülő apróbb hibák / amiket szinte kivétel nélkül saját hálózatunk vagy hardveres meghibásodások okoztak/ kijavításáról a lehető legrövidebb időn belül minden esetben gondoskodtak. Program vagy rendszerhiba miatti leállásunk nem volt.

A programok funkciói átgondoltak, jól alkalmazkodnak a mai követelményekhez, egyedi kérések megvalósításában is mindig partnerek voltak. A rendszeres fejlesztéseknek köszönhetően a programok a mindenkori előírásoknak maradéktalanul megfelelnek.

Az INTEG Rendszerház Kft. kollégái hozzáállása példaértékű, több esetben a frissítéseket, módosításokat éjszaka végezték, hogy napközben ne hátráltassák a munkánkat. Mindig elérhetőek.

A programot és az INTEG Kft-t már több ismerősömnek és üzleti partnerünknek is ajánlottam.


Tricskó Csaba
0630-9494787
Trics-Co Kft.

 

Budaörs, 2014. november 3.”

Szerencse-kő Kft.

Ügyfelünk összetett rendszert üzemeltet, webszerveren futtatott adatbázisát 3, egymástól földrajzilag teljesen eltérő telephelyről használja. Ékszer kereskedelmi cég lévén számos speciális funkcióra volt szükség, melyet meg is valósítottunk. Speciális adatokat kell kijelezni a vásárláskor, melyeknek a kinyomtatott bizonylaton is szerepelniük kell, speciális ékszer címkékre nyomtatott vonalkódokat kell használni, melyeket szintén közvetlenül programunk generál. A termékek leltározását érintőképernyős adatgyűjtő készülék segíti.

Fehér-Truck Kft.

Ügyfelünk már 2011 júliusában megvásárolta rendszerünket, de a bevezetést csak 2012 januárban kezdte el. A rendszert 2 földrajzilag különböző helyen, webszerveren futtatott adatbázissal 6 munkaállomáson végzi, mely 6 raktáruk készletét tartja nyilván. Rendszerünk végzi a számlázást, illetve kezeli a szerviz munkalap könyvelését is, ahol a szerelők munkája is követhető. 2012 márciusig az első nagyobb fejlesztési kör valósult meg számukra, melyben kb. 10 új funkciót készítettünk az speciális feladatok elvégzésének megkönnyítésére.

Zengővári Kft.

2011. őszén indult próbaüzemmel a Zengővári Kft., mely egyedi lámpatestek gyártásával foglalkozik. Ügyfelünk exportra is termel, így valutás nyilvántartást is végez, számos árajánlatot ad ki, rendszerünkkel végzi a beszállítói rendeléseit. A cégen belül 5 munkaállomásról használják a programot párhuzamosan, 2 jelentős fejlesztési körben kb. 15 új funkciót készítettünk a speciális igények kiszolgálására.

VENDÉGLÁTÁS

delibusz.hu

Ebéd házhoz szállítással foglalkozó Ügyfelünk számára futárszolgálati nyilvántartót készítettünk, melyet összekapcsoltunk a számukra készített egyedi internetes rendelő felülettel. A rendszer stabil működése 2015. eleje óta biztosított.

PizzaYoo pizzéria hálózat

A PizzaYoo kiszállítással foglalkozó konyháit (4 egység) szereltük fel futárszolgálati rendszerrel, pénztárgépekkel, számítógépekkel, egyéb hardver eszközökkel. A rendszer karbantartását folyamatosan cégünk végzi.

Zöld Kapu vendéglő

Két érintőképernyős ültetett vendéglátós rendszerünk 2011 szeptembertől működik Óbuda egyik legfelkapottabb éttermében. Ügyfelünk kérésére számos fejlesztést eszközöltünk programunkban, melynek kompenzálására Ügyfelünk felajánlása alapján barter megállapodás keretében került sor. A páratlan ízek sokszori élvezete minden munkát megért, ajánljuk az étterem kipróbálását mindenkinek akinek lehetősége van ellátogatni Óbudára.

Apponyi Kiskastély Kft.

Cégünk 2011. márciusban telepített komplett érintőképernyős, ültetett vendéglátós rendszert, mely két blokknyomtatót kezel, illetve menedzseli a az Apponyi Kiskastély vendégfogadási (szobafoglalás) folyamatait is.

Trófea Grill éttermek

Cégünk 2010-2011-ben  futárszolgálati nyilvántartó rendszerrel szerelte fel az újbudai és zuglói Trófea éttermeket, melyet integrálta a már meglévő informatikai rendszerbe, illetve kiegészítette azt szükséges hardver elemekkel. Plútó.Futár programunk automatikusan tölti be a netpincer.hu, valamint a pizza.hu oldalon leadott rendeléseket, valamint ugyanez történik az étterem saját weboldalán leadott rendelésekkel is.

PÉNZTÁRGÉPES KÖZREMŰKÖDÉSEINK

Nemzeti Adó- és Vámhivatal

2014. február végén helyeztünk üzembe 9 darab Micra Mini típusú pénztárgépet a NAV részére, melyeket azóta is cégünk tart karban,

Reálszisztéma cégcsoport

2014-ben helyeztük üzembe a Reálszisztéma és Swarovsky márkaboltokban működő Sento M Light pénztárgépeket, melyekhez minden kiegészítőt is mi szállítunk.

Telenor Magyarország Zrt.

A Telenor saját tulajdonú márkabolt hálózatában üzemelő pénztárgépeket cégünk helyezte üzembe, és tartja karban.

G’Roby bolthálózat

Budapesti, 6 szupermarketből álló üzlethálózatot üzemeltető Ügyfelünknek Micra Jota M típusú pénztárgépeit, valamint a kapcsolt eszközöket (kézi- és pult szkennerek,pultba épített mérlegek kasszafiókok, kijelzők) tartjuk karban.

Heim Sütöde Bt.

Ügyfelünk 9 mintaboltját szereltük fel Euro-150TE Flexy pénztárgépekkel, melyek a kezdeti nehézségeket követően mostanra probléma mentesen üzemelnek.

Two Pipi Kft.

Cégünk 2014-ben szerelte fel Partnerünk 19 üzletét pénztárgépekkel és a kapcsolódó kiegészítő eszközökkel. A gépek karbantartását, a fogyóanyag szállítását folyamatosan végezzük.

BÁV Bizományi Kereskedőház és Záloghitel Zrt.

Cégünk 2009 óta Magyarország legrégebbi vállalatának szállít pénztárgépes megoldást. A BÁV Zrt. online pénztárgépeit is cégünk szállítja és helyezi üzembe. A leszállított eszközök karbantartását, üzemeltetését cégünk folyamatosan végzi.