PLÚTÓ KORÁBBI VERZIÓI

Plútó 7.2.0.288. Kiadva: 2014.02.10.

Új funkciók:

Bónusz kártya kezelés kapcsán lekérdezhető, hogy mely kártya kapcsán mikor történt bónuszból fizetés, ill. bónuszpont felírás

Szoba kifizetésnél megadható a felszolgáló

Tétel ismétlés adott asztal rendelésén egy gombnyomással elvégezhető (F12). A Touch-ban új gomb is készült erre: “Még Egy” felirattal

Jogszabályi előírásoknak megfelelően a fogyasztási listára (vendég blokk) rákerült a következő felirat: “Készpénz átvételére nem jogosít, Not valid for cash payment”

Kedvezmény adásához külön jog állítható be

Touch: a program a képernyő láblécébe kiírja, a kijelölt rendelés sor kapcsán, hogy mely pincér, pontosan mikor rögzítette fel az adott tételt.

Hibajavítás:

Termék importálás problémáját javítottuk

Nyomtatás/készletek/pillanatnyi készletek (blokk) lekérdezés helytelen készletérték összesenjét javítottuk

Nyomtatások/aktuális nap kimutatásai/sorok negatív mennyiséggel, valamint Nyomtatások/kimutatások időszakra/sorok negatív mennyiséggel lekérdezéseket javítottuk, mind 80 mm-es, mind 60 mm-es nyomtatásokon.

 

 


 

Plútó 5.5.1.255 Kiadva: 2013.03.27.

Hibajavítás:

Alap program: Nyomtatás/”Forgalom böngésző” jelentésbe a „Mai forgalom böngészőben” szereplő rögzítve időpont kerül megjelenítésre.

Alap program + Pluto.Touch: Abban az esetben, ha egy asztalról töröltük a rendelést úgy, hogy azon ne maradjon több nyitott, a rendszer az asztalt továbbra is pirossal jelölte. Ezt kiküszöböltük.

Alap program: Amennyiben egy asztalról töröltük a rendelést, majd felvettünk rá egy újat a Nyomtatás/Mai forgalom böngészőben a program megjelenítette a törtölt rendelést is.

 

Plútó 5.3.0.233 Kiadva: 2012.12.17.

Új funkciók:

Pontgyűjtés: Vevőhöz rendelt pontgyűjtő folyószámla érhető el. A pontgyűjtés a rendelés végösszegének százalékban megadott értéke. Csak pontból illetve pontból és pénzből is kifizettethető egy adott rendelés végösszege. Használat: Vegyünk fel egy új cikket az árlistába bónusz néven, ár nélkül, majd a Rendszer/Beállítások/Általános fülön a Bónusz cikkhez állítsuk be az újonnan felvett bónusz cikket (a zöld nyíl segítségével). Ezután annak az ügyfélnek az adatlapján (Kassza/Ügyfelek (adósságok), akinek bónuszt akarunk számíttatni,  adjuk meg a kedv.% mezőbe azt a százalékot, amennyi bónuszt szeretnénk a végösszegből felszámítani.
Bónusz adás folyamata: Új rendelést készítünk, majd a Bónuszba gomb megnyomásával kiválasztjuk, mely ügyfél részére kívánunk bónuszt feliratni, illetve fizettetni. Indítunk egy új rendelést, amelyet bónuszból és készpénzből szeretnénk fizettetni, tehát ha felvettük az összes tételt a rendelésre a Bónuszból gombra kattintva kiválasztjuk az ügyfelet, majd a program kérdezi, hogy mennyi bónuszt szeretnénk felhasználni a meglévőből. Amint ezt megadásra kerül a program levonja a megadott bónusz mértékét, majd a Fizet gombbal le tudjuk zárni a bizonylatot.

Hibajavítás:

Szállodás modul: Egy bizonyos időszakra rögzített foglalás felülírásának kiküszöbölése, újonnan felvett foglalással.

Ügyfél törlésének lehetősége.

Kedvezményre nem engedélyezett cikkre nem számít a program bónuszt.

Plútó V4.5.0.199. Kiadva: 2012.06.25.

Új funkciók:

Szálloda modul használata esetén: szobafoglalások csoportos törölhetősége (nem szükséges minden napot egyesével törölni)

Rendelés sorokhoz időpillanat rögzítése, ami lehetővé teszi az időszak szerinti visszakeresést. A kezelőfelületen lekérdezés még nem készült, ami megmutatja a dátumokat, de rendszer szinten visszakereshető bármilyen kérdéses rendelés.

Hibajavítás:

60 mm-es nyomtatás esetén a Nyomtatások/Kedvezmények, szervizdíjak/Kedvezmények összesítése időszakra lekérdezés adatmegjelenítési hibájának javítása

Nyomtatás/Aktuális nap/Pillanatnyi forgalom lekérdezések végösszege nem egyezett meg a kassza adott napi összegével.

Plútó V4.4.4.184. Kiadva: 2012.05.30

Új funkciók:

Szobafoglaláskor a megadott időpontot követően rögtön frissül a foglalás táblázata.

Hibajavítások:

Termek törlési hibájának javítása

Szobafoglalás napló adatmegjelenítési hibájának javítása

 

Plútó V4.4.3.181. Kiadva: 2012.02.14.

Új funkciók:

1. Termek megadhatók. Funkció elérése: törzsadatok/termek

2. Plútó.Touch érintőképernyős eladó oldali kliensnél belépés termek szerint lehetséges

Hibajavítás:

1. Szállodás modul használata esetén a szoba egyenlegrendezése utáni üres egyenleg érték előfordulásának javítása

Plútó V4.4.2.177. Kiadva: 2012.05.09

1. Szállodás modul használata esetén külön “Szoba” menü létrehozása, melyből elérhetők a szobák törzsadatai, szobafoglalások, szoba egyenlegek és a szobafoglalások törléseinek naplója. Funkció elérése: nyitóképernyő/felső menüsor

2. Szálloda modul használata esetén a szobafoglalás 60 nap helyett 120 napra előre lehetséges. Funkció elérése:  Szoba/foglalások