JMStock 15.25.1.1758 Kiadva: 2012.12.19.

Új funkciók:

Alap program: Cikkválasztó képernyőn a cikkszám oszlopot kiszélesítettük a könnyebb átláthatóság érdekében, így hosszú megnevezésű cikkek esetén nem kell a megnevezés oszlopot kézzel széthúzni.

Hibajavítás:

Alap program: Vevő fül/Forgalom/Vevő számlaforgalom menüpontban vevők feltüntetése.

Alap program: Amennyiben egy felhasználónak nem adunk jogot a bevételezésre, akkor a beszállítói rendelést sem tudja teljesíteni.

Alap program: Ha egy felhasználónak nem adunk jogot a bevét- és kiadási ár módosítására, abban az esetben sem tudja megváltoztatni a beszerzési árakat, ha a Mozgás fülön adott bevétjegyre jobb gombbal kattintva kiválasztja az “Árak módosítása bevétjegyen” menüpontot.

Alap program: Amennyiben egy felhasználónak nem adunk jogot bevét- illetve kiadási ár módosítására és elvesszük tőle az cikktörzset szerkesztheti jogot is, akkor a program nem engedi elérni a Mozgás fül/Sorok gomb/Árazás menüpontot sem. Felhasználói jogok szerkesztése: Rendszer/Felhasználók.

Valutás modul, Foglalás modul: Devizás ügyfélnek készített foglalás illetve árajánlat, szállítólevélbe történő teljesítése esetén a program tovább forgatja az új bizonylatra (szállítólevél) a forrás bizonylaton alkalmazott árfolyamot.

Valutás modul, Beszállítói rendelés modul: Beszállítói rendelés bevétjegybe történő teljesítése esetén, a program átszámolja a rendelés árfolyamát a bevétjegyen is, valamint, a cikkadatlapon feltüntetett utolsó beszerzési árat forintosítja.

Számlázó modul: Tömör számla formátumnál sorok megjelenítése.