JMStock 15.25.2.1767 Kiadva: 2013.01.10.

Új funkciók:

Alap program: Cikktörzs nyitóképernyőn, megjeleníthető a második árkategória bruttó értéke. Beállítás: Rendszer/Beállítások/Cikktörzs fül legördülő pontjai közül megkeressük a lecserélni kívánt oszlopot, majd kiválasztjuk a brutto2 mezőnevet.

Alap program: Amennyiben bizonylatot szeretnénk készíteni, az ügyfél választó képernyőn lévő lejárt oszlopban már nem a számla alapján lejárt összeget láthatjuk, hanem a szállítólevél által nyilvántartottat abban az esetben, ha kasszánkat a kiállított szállítólevelek (és nem számlák) alapján vezetjük.

Alap program: A bevétel elszámolás lekérdezés ezentúl 80 mm-es formátumban is nyomtatható. Beállítás: Rendszer/Beállítások/Számla fül 80 mm blokknyomtató kiválasztása. Bevétel elszámolás elérési útja: Kassza/Bevétel elszámolás.

Alap program: Egy adott felhasználóhoz beállíthatjuk, hogy csak az aznapi bizonylatokat sztornózhassa. Beállítás: Rendszer/Felhasználók/Aktuális felhasználó kiválasztása/Bizonylatot sztornózhat jelölőnégyzet bepipálása. Amennyiben bármely bizonylat sztornózására szeretnénk neki jogosulságot adni, akkor a rendszergazda jog jelölőnégyzetét pipáljuk be.

Alap program: Bizonylat küldésének lehetősége .xls formátumban. Folyamat: Mozgás fülön adott bizonylat kijelölése, majd Nyomtat gomb/Kimenet…/XLS formátumba mellékletként pontot választjuk.

Alap program:  Rekordok/cikktörzs frissítés menüpont rendszergazda jog nélkül is elérhető.  Beállítási folyamat: Rendszer/Felhasználók/Felhasználó kijelölése után Szerkeszt gomb, majd Cikktörzset szerkesztheti jelölőnégyzet bepipálása.

Alap program: Angol nyelvű ügyfélnek kiállított számlán a fizetendő összeg, betűkkel kiírt változata nem jelenik meg magyarul.

Alap program: Rekordok/Készletek módosítása menüpontban két új oszlop jelenik meg: bruttó kereskedelmi ár illetve bruttó nyilvántartási ár.

Alap program: bizonylatkészítéskor a cikkválasztó képernyő megjelenítésének jelentős gyorsítása (sorok/új sor)

Alap program: Cikk adatlap megjelenítés jelentős gyorsítása (cikktörzs képernyőn F2 bill. vagy dupla klikk a cikken)

Alap program, IMEI gyártási szám követő program: Új lekérdezésre nyílt lehetőség, melyben időszakra, ügyfelenként és cikkszámonként lekérhetjük a gyártási számokat. Elérési út: Nyomtatás/Gyártási számok/Forgalom: Gyártási számok.

Alap program, Syncronizer automatizáló program: Cikkadatlapon történő változtatás esetén a Syncronizer program áttölti a változtatott cikk adatait a központi adatbázisból a szinkronizálni kívánt adatbázisokba.

Syncronizer automatizáló program: A Syncronizer program segítségével, tudunk cikket törölni a központi adatbázisból a szinkronizálni kívánt adatbázisokba való áttöltéskor.

VillámABC: név szerinti termék keresés esetén a keresőmező melletti szűrő ikonra kattintva szórészletre is van mód keresni.

Hibajavítás:

Alap program: Ha a mozgás fül/Sorok gomb/Árazás menüpontjával bruttó vagy nettó árat szeretnénk változtatni, akkor az összeg beírása után mezőből történő kilépéssel tudjuk menteni az új összeget.

Alap program: Bizonylat készítés esetén, ha a sorokat import funkcióval szeretnénk file-ból betölteni, akkor a betöltés után a program listázza a talált hibákat és a helyes sorokat hibaüzenet nélkül betölti. Folyamat: Mozgás/ Új bevételezés vagy Új áru kiadás (szállítólevél)/Ügyfél kiválasztása/Sorok imp. gomb/Megnyitás file-ból.

Foglalás modul: Könyveletlen foglalás sztornózására nincsen lehetőség.

Számlázó modul: Amennyiben nem nyomtatunk egy ÁFA-s számlát, csak bezárjuk, akkor újranyitás után 0 marad a nyomtatott példányszám, azaz nyomtatható a számla a számlafejléc ablakról is.

VillámABC, Alap program: Amennyiben VillámABC-ben új kiadást nyitunk és JMStockban könyveljük azt, VillámABC-ben pedig eldobjuk az adott bizonylatot a program menti a mozgást (korábban ilyen esetben a már könyvelt mozgás törlődött).

VillámABC: Egy bizonylat készpénzben történő kifizetésekor, a visszajáróra kérdező ablakban a kapott összeg mező backspace billentyűvel is törölhető.