JMStock 15.27.0.1785 Kiadva: 2013.01.25.

Új funkciók:

A programból való kilépéskor  figyelmeztető ablak: „Van még könyveletlen bizonylat. Mégis kilépsz?” Igen/Nem választási lehetőséggel. Beállítás: Rendszer/Beállítások/Általános/Kilépésnél figyelmeztet, ha van még könyveletlen bizonylat.

Bizonylat sorainak vágólapra másolásakor az ÁFA kulcs másolásának lehetősége. Beállítható: Rendszer/Beállítások/Száll.lev fül/Kimenet/sorok másolásánál ÁFA kulcsot is másol. JMStock programból JMBill programba történő adatátvitel esetén hasznos funkció.

Bizonylat készítésénél mindaddig nem jelenik meg a cikklista amíg a keresőmezőbe nem írunk be keresési feltételt. Beállítható:  Rendszer/Beállítások/Cikktörzs/Megjelenítés előtt billentyű leütésre vár. Ha nem állítjuk be, marad minden keresési funkció úgy, ahogyan eddig volt.

A bizonylatok cikkválasztó funkcióinak további, jelentős gyorsítása.

Hibajavítás:

Alap program: Mozgás fülön a bizonylat nettó/bruttó értékének helyes megjelenése

Alap program: Kassza/Bevétel elszámolás lekérdezések esetén a visszáru bizonylatok számát nem adja hozzá a vásárlások számához.

Alap program: Nyomtatás/Kiszállítások/Nettó árbevétel grafikon hibajavítása (lekéréskor nem érkezik hibaüzenet)

Alap program: Modulok/Eszközök/Mérleg/Mérleg plu feltöltés egy cikk esetén a cikkválasztó ablakban minden cikk látszik.

Alap program: Gyors gombbal történő szállítólevél készítésekor is megjelenik a sormegjegyzés  az elkészült bizonylat nyomtatásán.

Alap program: Tömör számlaformátum esetén a beszállítói rendeléseknél megjelenik a fejlécben a sorszám, dátum, valutanem.

Alap program: Nyomtatás/mozgások elemzése/mozgások böngésző lekérdezés optimalizálása (jóval kisebb szerver erőforrást igényel)