JMStock 15.27.1.1790 Kiadva: 2013.02.11.

Új funkciók:

Alap program: Új bizonylat készítésekor másodlagos vonalkódra is lehet keresni a Bizonylat sorok képernyő bal alsó sarkában.  A kereső mezőben a program teljes egyezőséget vár el, azaz részinformációra nem keres.

Alap program: Cikkek ellenőrzése bevétjegy importnál (FTP): A rendszer megállítja a betöltési folyamatot amennyiben, olyan termék szerepel a betöltendő állományban ami még nincs belistázva (nem szerepel termékként a cikktörzsben), valamint jelzi, hogy melyek a hiányzó termékek.

Alap program: Új típusú eszköz kezelése:  CAS CL5000J mérlegre történő plu feltöltés lehetősége. Modulok/Eszközök/Mérleg/Mérleg plu feltöltés/CAS mérleg jelölő jelölése

Beszállítói rendelés modul: Beszállítói rendelés készítésekor akkor is megjelenik a cikklista, ha a Rendszer/Beállítások/Cikktörzs/Megjelenítés előtt billentyű leütésre vár funkció be van állítva.

Syncronizer betöltő program:  késleltetett indulás:  lehetőséget ad arra, hogy  a számítógép csatlakozzon az internetre abban az esetben is, ha régebbi számítógép lévén ez lassan történik meg mielőtt a syncronizer program elindul.

 

Hibajavítás:

Alap program: Csomagkövetéses (LOT) termék esetén, ha módosítjuk a szállítólevél sorát és egy más LOT kódot választunk, a program az újonnan kiválasztott LOT készletéből vonja le a mennyiséget a bizonylat könyvelése után.

Alap program: Kassza/bevétel elszámolás fizetési módonként (egy felhasználó) – az elszámolás korábban nem hozott eredményt, ezt a hibát kiküszöböltük

Alap program: Bevétjegy importjánál (FTP) a bevétjegy bizonylaton automatikusan kitöltődnek az Eredeti bizonylat, bizonylat dátum, bizonylat raktár mezők abban az esetben, ha a betöltendő fájl első sorában szerepelnek ezek az adatok # jel után, pontosvesszővel elválasztva.

Áru foglalás megrendelő részére modul: Bizonylaton/Sorok/Új sor/Másik bizonylatból.. ablakon foglalás bizonylat másolásának lehetősége