JMStock 15.28.0.1799 Kiadva: 2013.02.15.

Új funkciók:

Alap program: Új jogosultság: Szállítólevélhez negatív sort hozzáadhat olyan felhasználó, aki nem rendelkezik rendszergazdai jogosultsággal.
Beállítása: Rendszer/Felhasználók/Szerkeszt/Negatív sort bizonylathoz hozzáadhat

Alap program: Jogosultság módosítása: Beszállítói rendelés bizonylaton az a felhasználó is törölhet, illetve módosíthat sort, akinek nincs megadva a „Mozgás bizonylat sort módosíthat”, „Mozgás bizonylat sort törölhet” jogosultság.

Alap program: Bevétjegy/Bizonylat sorok/ képernyőn a Módosít ikon használatával adott sor egységárát csak felfelé lehet módosítani.
Beállítása: Rendszer/Beállítások/Száll.levél/Bev.jegyen ár csak növelhető

Alap program: Kézi leltár felvétel gyorsítása/kényelmesebbé tétele: Rekordok/Készletek módosítása/File betöltés/Kézi rögzítés választása esetén egy teljesen üres „Leltár” ablakot kapunk.

A bal oldali mezőbe vonalkód olvasóval beolvassuk, vagy kézzel beírjuk a termék elsődleges vagy bármely további vonalkódját, majd nyomunk egy entert. Amennyiben a termék benne van a cikklistánkban, jobb oldalon kiíródik a cikk neve, a jobb mezőbe beírjuk a megszámolt mennyiséget (A program, ha megtalálja a cikket automatikusan 1-et ír be a mennyiség mezőbe.), majd Entert ütünk, aminek hatására a program automatikusan kéri a következő terméket.

Alap program: Leltár nyomtathatósága: csak azok a termékek kerülnek nyomtatásra, amelyeknél a leltár során eltérés mutatkozott.

Árkategóriák modul: Polccímkén megadható adatok bővítése: a polc címke nyomtatáson kiválasztható, hogy melyik árkategória szerepeljen rajta. Egyebek/Polc címke nyomtatás

 

Hibajavítás:

Alap program: Új cikk felvitelénél másodlagos vonalkód ellenőrzése: új cikk készítésénél a program ellenőrzi, hogy a rögzítendő vonalkód nem szerepel-e már másodlagos vonalkódként egy másik terméknél. Amennyiben szerepel a program hibaüzenetet küld: „Cikkszám már használatban van (másodlagos vonalkód):’terméknév’”

Valutás nyilvántartás modul: A nap első EUR-os bizonylatának kiállításakor a program automatikusan kéri a napi árfolyam megadását, ami a nap folyamán később készített bizonylatokon is automatikusan beállításra kerül.