JMStock 15.29.0.1801 Kiadva: 2013.02.25

Új funkciók:

Alap program: Ügyfél összemosás funkció a beszállítók listájában: Megszüntethetők segítségével a beszállítói listában előforduló duplikációk (pld.: ha adott beszállító véletlenül kétszer lett rögzítve a listában). Használat: A beszállító sorára állva nyomjuk meg az egér jobb gombját, majd válasszuk az ügyfél összemosás funkciót.

Alap program: Nyomtatás/Mozgások elemzése/Mi történt? Az adatok Excelbe történő exportálásánál a megjegyzés oszlop adatai is kinyerhetőek.

Alap program: Árkategóriák modul: Polccímkén megadható adatok bővítése: a polc címke nyomtatáson egyszerre több árkategória is megjeleníthető a címkén.  Egyebek/Polc címke nyomtatás

Áru foglalás megrendelő részére modul: Foglalás fülön sorok ikon megjelenítése.

Áru foglalás megrendelő részére modul: Cikktörzs fülön a „Gyors…” ikonból elérhető bizonylatok közé bekerült az „Ebből foglalok” lehetőség.

Alap program: Bevétjegy/Bizonylat sorok/Cikk módosítás/Új ker.ár (F4) ikon használatával adott sor ker.árát csak felfelé lehet módosítani. Beállítása: Rendszer/Beállítások/Száll.levél/Sorok ker.ár csak növelhető

Eco Max kasszaoldali kliens szoftver: átviteli sebesség paraméterezhetőségének megoldása(legördülő menüből választható: 9600, 19200, 28800)
Beállítás: EcoMax2/Egyebek/Beállítások/Sebesség

Eco Max kasszaoldali kliens szoftver: cikklistában történő keresés lehetőségének megoldása

Eco Max kasszaoldali kliens szoftver/ Eco Prof PLU kezelő program: a pénztárgép által küldött hibaüzenetek magyar nyelvű megjelenítése.

 

Hibajavítás:

Alap program: Bizonylat sorainak FTP-ről történő betöltésekor, ha csak egy termék szerepelt a betöltendő file-ban hibaüzenetet küldött a program, ennek javítása megtörtént.

Beszállítói rendelés modul: Rendelés fülön a menüsor Nyomtat ikon/Elektronikus másolat menü választásakor a program nem csatolta mellékletként a pdf bizonylatot, ennek javítása megtörtént.

Valutás nyilvántartás modul: A program kizárólag a nap első EUR-os bizonylatának készítésekor kéri az árfolyam megadását.

Eco Prof PLU kezelő program: a cikktörzs feltöltésnél jelentkező 10-es hibakód kiküszöbölése

Eco Prof PLU kezelő program: cikktörzs feltöltésekor a program hibalistát küld azon cikkekről, valamint adatokról amelyek nincsenek megfelelően rögzítve, és ezáltal hibás lehet a feltöltés.