JMStock 15.30.0.1822 Kiadva: 2013.02.27

Új funkciók:

Alap program: A bizonylat sorok képernyő oszlopainak választhatóvá tétele.
Beállítás: Törzsadatok/Bizonylatok/Bizonylat típusok/ Sorok ikon/Szerkeszt ikon

Alap program: Bizonylat sorainak FTP-ről történő betöltése: Beállítható, hogy a bizonylat sorainak FTP-ről történő betöltésekor a program ellenőrizze-e a cikkek adatbázisban való meglétét. Ha bekapcsoljuk a „Betöltés előtt cikkek meglétének ellenőrzése” funkciót, a program nem tölti be a file-t az FTP-ről, hanem kiírja a hiányzó cikkek listáját. Ha nem kapcsoljuk be a funkciót, akkor a program abban az esetben is betölti a file-t, ha olyan termék szerepel benne, ami nincs a cikktörzsben rögzítve, és a betöltés végén kijelzi, hogy melyek voltak a hiányzó cikkek.
Beállítás: Rendszer/Beállítások/Webáruház, Net/Sorok import FTP-ről

Eco Max kasszaoldali kliens szoftver: vegyes fizetésű bizonylatból ÁFA-s számla készítésekor a számla alján részletezésre kerül a fizetési módonként a kifizetett összeg.

Eco Prof PLU kezelő program: Hibaüzenetek: a pénztárgép által küldött hibaüzeneteket magyar nyelvre fordítottuk, a beállítást kézzel van mód elvégezni (keressen bennünket!).

Hibajavítás:

Beszállítói megrendelés modul: Áru rendelés beszállítótól bizonylaton a „Levélben” küldési mód használatakor a program csatolja a pdf bizonylatot az e-mailhez.

Alap program: Bevételi pénztárbizonylat készítésekor a forintos értékeket a kerekítés szabályai alapján 0-ra vagy 5-re kerekíti a program.