JMStock 15.33.0.1833 Kiadva: 2013.03.22.

Új funkciók:

Alap program: Mozgás sorok importjánál ha nincs a cikk az adatbázisban a program a megadott adatokkal létrehozza azt. Ha új cikkeket szeretnénk a bevétjeggyel bevételezni, akkor a bevétjegy/Sorok imp. menüben válassza a Betöltendő adatok/Cikkek adataival lehetőséget a betöltés előtt.
Ha ezt szeretné használni, kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken!

Alap program: Két új szűrési lehetőség a mozgás fülön: Csak könyveletlen, Csak stornó

Árkategóriák modul: Árak beállításának lehetősége az első ker. árhoz képest.
Használata: Első lépésben a Törzsadatok/Cikktörzs/Termékkategóriák menüben válasszuk a termék kategóriák/Szerkeszt funkciót és állítsuk be az „Árcsökkentés az első ker.árhoz” százalékos mértékeit. (Lehetőség van felár számítására ekkor mínusz előjellel rögzítsük a százalék mértékét).
A következő lépésben válasszuk a Cikktörzs/Árak beállítása első ker. árhoz képest menüt. Állítsuk be melyik árkategóriát szeretnénk számoltatni, milyen kerekítéssel majd az árak beállítása ikonnal számoltassuk ki az új árakat a programmal. Ha befejeztük a mentés gombbal tudjuk beállítani az árakat.

Hibajavítás:

Alap program: Bevétjegy készítésekor, ha olyan termék vonalkódjára keresünk, amely korábban törölve lett és megtalálható a törölt cikkek között a rendszer figyelmeztet arra, hogy a cikk törölt cikk. Ekkor a cikk még helyreállítható a törölt cikkek közül.

Alap program: Könyveletlen szállítólevelek/Sorok/Módosít funkció használatánál LOT-os termék esetén a program nem kérte száldarab megadását.