Plútó Futár V6.2.0.299 Kiadva: 2013.03.27.

Új funkciók:

Alap program: Több cím megadásának lehetősége egy ügyfélhez:
Amikor rendelést veszünk fel a rendelés indításakor az ügyfél adatlapján rögzített cím jelenik meg automatikusan a rendelésen. Ha nem oda kéri az ügyfél a kiszállítást, akkor a „CÍM” ikonra kattintva megjelenik a Címek lista, ahová az „Új sor” megnyomásával fel tudunk venni újabb szállítási címet hozzá, illetve itt tudunk választani a már felrögzítettek közül.

Alap program: Gyűjtők/Raktári készletek ablakban megjelent egy új oszlop: érték (Érték=utolsó beszer. ár x aktuális készlet)

Alap program: Törzsadat/Gyűjtők/Klt. Módosítás ablakban megjelent egy új oszlop: mértékegység

Alap program: Futár elszámoltatás fizetési módonként: A Kassza/Fizetési módok menüben a fizetési módoknál beállítható, hogy melyik előre fizetett (Előre fizetve? jelölőnégyzetet pipáljuk), azaz a vevő a futárnak a kiszállításkor már nem fizet.

A futár elszámoltatás ablakában pedig megjelent egy új mező a „Futárnál nincs”. Ebben azoknak a kiszállításoknak a forgalma jelenik meg, amelyek előre lettek fizetve a Forgalom mezőben pedig azok, amelyek a futárnak lettek fizetve.

Alap program: Lekérdezés fizetési módonként: Nyomtatás/Fiz módok…/Rendelések fizetési módonként (egy fiz mód) vagy Rendelések fizetési módonként

Alap program: Futárról adott rendelés levétele. Egy futárnak kiadott cím esetén már nem csak arra van lehetőség, hogy azt áttegyük egy másik futárra, hanem arra is, hogy levegyük az adott futárról és így a rendelés ismét kiadhatóvá válik.