Plútó Futár V6.3.0.300 Kiadva: 2013.04.05.

Új funkciók:

Alap program: Aktuális szállítási cím kiválasztásának lehetősége a rendelés indításakor:
Amikor rendelést veszünk fel egy olyan ügyféltől, akinek több címe is van rögzítve a programunkban, akkor a rendelés indítását követően megnyílik a Címek listája. Itt kiválaszthatjuk az éppen aktuálisat, vagy újat rögzíthetünk. Az „Alap cím” ikon megnyomásával az ügyfél adatlapján szereplő alap szállítási cím is beíródik a listába.

Alap program: Ügyfél megjegyzés megjelenítése a Rendelés képernyőn. Amennyiben az ügyfél adatlapján kitöltjük a megjegyzés mezőt, az megjelenik az ügyfél részére indított rendelés képernyőn.

Alap program: Rendelés képernyőn ár módosításának lehetősége. Használata: Azon felhasználónk számára, akinek engedélyezni szeretnénk az ár módosítást, a Rendszer/Felhasználók adatai menüben jelöljük a „Rendelés felvételkor árat módosíthat” jogosultságot. Ezt követően a Rendelés felvételekor a rendelés sorai fölött található narancssárga kis ikont nyomjuk meg úgy, hogy a módosítani kívánt soron állunk. Adjuk meg az új árat, majd nyomjuk meg az OK gombot.

Alap program: Rendelés képernyőn a megjegyzés mezőt 300 karakterre módosítottuk.

Alap program: Rendelés képernyőn az extra megadás mezőjét 100 karakterre bővítettük.

Alap program: Főképernyőn rendelések szűrési lehetőségének kibővítése/átalakítása: Szűrési lehetőségek: Konyhán/Futárnak kiadva/Kiszállítva/Elszámolva/Előrendelés/Törölt/Összes

Alap program: Főképernyőn rendelések státuszolása. Státuszuk:

  • Konyhára: amikor lezártuk a rendelést
  • Futárnak kiadva: amikor megnyomtuk a „Futárnak” gombot
  • Kiszállítva: amikor megnyomtuk a „Futár visszaérkezik” ikont
  • Elszámolva: amikor a Kassza/Futár elszámoltatás menü segítségével elszámoltattuk a futárt.
  • A státuszok mellett a kér kiszállítás és a felvétel időpontját is láthatjuk.

Alap program: Főképernyő/Napi összegző: A napi összegzőben a futár neve mellett a részére kiadott és még úton lévő rendelések darabszáma és értéke jelenik meg.

Alap program: Főképernyő/Rendelések futár megérkeztetésének lehetősége: Amikor a futár visszaérkezik a kiszállításból. A napi összegzőben a futár nevén állva nyomjuk meg a Futár…/Futár megérkezik gombot. Ekkor a futárnak kiadott valamennyi rendelés státusza: „Futárnak kiadva”-ról „Kiszállítva”-ra változik.

Alap program: Komponenseket (pld. választható feltéteket) tartalmazó termék esetén, a rendelés felvételekor az adott komponens jelölésének elvétele nyomán a nyomtatásokon a pl. gomba nélkül helyett „- gomba”-ra változott.