JMStock 15.33.1.1833 Kiadva: 2013.04.11.

Új funkció:

Villám ABC: Cikk kereső ablakban a program megjegyzi az oszlopok sorba rendezését.

Alap program: Bevétjegy/Bizonylat sorok/Cikk módosítás/Új ker.ár (F4) ikon használatával adott sor ker.árát csak felfelé lehessen módosítani.
Beállítása:

  1. Rendszer/Beállítások/Száll.levél/Sorok ker.ár csak növelhető jelölő használata
  2. Annak a felhasználónak, aki ezt végrehajthatja adjuk meg a Rendszer/Felhasználók/Kiadási árat módosíthatja jogosultságot

Alap program: Rendszer menü/Felhasználók adatai képernyőn jogosultsági csoport megjelenítése.

Alap program: Bizonylat sorok/Kimenet/Sorok export FTP-re. Meghatározható, hogy mely cikk adatok kerüljenek kiíratásra a bizonylatról.
Keressen bennünket a beállítások elvégzéséhez!

Hibajavítás:

Alap program: Feldarabolt LOT-os termék visszadarabolásakor nem íródtak vissza a mennyiségek arra a LOT-ra, amelyből a korábbi darabolás történt, hanem üres értéket írt a program mind a kiindulási, mind az eredmény LOT-ok mennyiség mezőibe. A hibát orvosoltuk.

Alap program: Cikktörzs fül/Egyebek/Vonalkód nyomtatás/Nyomtat/A/4 címke esetén megjelenik és nyomtatható a vonalkódos címke.

Több raktár modul: Nyomtatás/mozgások elemzése/mozgások összesítése lekérdezésben a raktáranként jelölő használatakor hibaüzenetet küldött a program ezt javítottuk.

Több raktár modul: Nyomtatás/mozgások elemzése/mozgások összesítése: visszavétek listázásakor a raktáranként, valamint az egy raktár jelölők használatakor helyesen jelennek meg az adatok