JMStock 15.41.0.1905 Kiadva: 2013.10.14.

Új funkciók:

Syncronizer program: Beállíthatóvá tettük Syncronizer programunkban, hogy lefutást követően zárja be magát. A beállításhoz kérje segítségünket.

VillámABC: A bizonylatokon soronként megjelenik az ÁFA kulcs.

Alap program: A Módosít gomb által elérhető módosítási lehetőségek pontosítása: Valamennyi bizonylat/ bizonylat sorok képernyőjén található “Módosít” gomb által kínált lehetőségeket pontosítottuk, kategorizáltuk. Ez azt jelenti, hogy a “Módosít” gomb megnyomását követően az alábbi lehetőségek közül lehet választani:
- Mennyiség módosítás
- Árat javít: A lehetőség használatához a felhasználónak ár módosítási joggal kell rendelkeznie.
- LOT kód módosítása

Alap program: villámnapló lekérdezésbe az egy bizonylat kapcsán bekerülő bizonylatok sorait 77-re emeltük. Ennél hosszabb bizonylatot is eldobhatunk, de azt nem naplózza a rendszer.

Alap program: LOT-os termék esetén a Cikktörzs/LOT/csomagok ablakban a Szál+súly korr. ikon segítségével lehetőség van szál darabot korrekciózni.

Alap program: LOT-os termék esetén az “anya” lothoz csatolt fájlt öröklik a “gyerek” LOT-ok is.

Alap program: Számla nyomtatásakor lehetőség van kiválasztani, hogy a számlán szereplő lotokhoz csatolt fájlok automatikusan nyomtatódjanak a számlával együtt. “Csatolt dokumentumokat is nyomtatja” jelölőnégyzetnél tegyük be a pipát.

Alap program: Amennyiben a “Rendszer menü/Beállítások/Száll.levél/Súly adatok nyilvántartása” jelölőnégyzet be van pipálva az összesített súly adatok nem csak a szállítólevélen, hanem a számlán is megjelennek.

Alap program: Ha a mozgás fülön egy lekönyvelt bevétjegyen  Sorok/Valuta árfolyam módosítással új árfolyamot adunk meg, akkor a LOT táblában az adott LOT kapcsán a nettó(Ft) mező frissül az újonnan megadott árfolyammal.

Alap program: Polc címke nyomtatás: Ha olyan termékről nyomtatunk polc címkét, amihez göngyöleg van rendelve, akkor a címkén megjelenik a göngyöleg neve és ára  is.

Alap program: A cikkekhez rendelhető megjegyzés (Cikktörzs fül/Egyebek/Megjegyzés) mező méretét 2186 karakterre emeltük, valamint amennyiben árajánlat nyomtatásakor az Árajánlat/Nyomtat/Visszaigazolásként e-mailben lehetőséget választjuk a visszaigazoláson megjelenik a beírt megjegyzés is.

Alap program: Amennyiben egy kiállított számla (külföldi részére kiállított számla) ÁFA tartalmát utólag visszafizetjük az ügyfélnek, lehetőség van a programban jelezni, hogy adott számla ÁFA tartalma már visszafizetésre került így elkerülhetjük, hogy esetleg többször kifizessük azt. Ezen túlmenően lehetőség van időszakra szűrt listát készíteni a visszafizetésekről.
Használata:
1. A kiadott számlák listájában válasszuk ki azt a számlát amelynek az ÁFA tartalmát visszafizettük.
2.  Nyomjuk meg a “Kifizetés” ikont és válasszuk az “ÁFA összeg visszafizet (külföldi vásárlás)” lehetőséget.
3.  Ezt követően a  kiadott számlák listájában  jobb oldalon a “vissz.” oszlopban pipa jelenik meg, jelezvén, hogy a számla ÁFA tartalmát már visszafizettük.

A kimutatás elérhetősége: Modulok/ Számla/Nyomtatások/ÁFA visszafizetések időszakra

Vevői árajánlat modul: Amennyiben az árajánlaton szereplő cikkekhez kép van rendelve, akkor ha az Árajánlat/Nyomtat/Visszaigazolásként e-mailben lehetőséget választjuk a visszaigazoláson megjelennek a képek is.

Hibajavítás:

Alap program: LOT-os cikk leltárkorrekciója esetén a Cikkszám kartonban a leltárkorrekciós bizonylatoknál az “eredeti” oszlopban helytelen adatok jelentek meg. Ezt a problémát javítottuk.

Alap program: Amennyiben a Mozgás fülön sorok/új sor/Másik bizonylatból… lehetőséggel készítettünk egy bevétjegyet egy olyan bizonylatról amelyben LOT-os cikkek voltak, az eredeti bizonylaton szereplő száldarab és szálhossz adatokat nem másolta át a program az új bizonylatra. A hibát kiküszöböltük.

Alap program: Nyomtatás/Mozgások elemzése/kiszállítások/kiszállítások listája fizetési módonként (összesen) probléma: Ha Villám ABC-ből vagy Cikktörzs/Gyors/Ebből eladok módszerrel készítettünk szállítólevelet, akkor a fenti listába beíródott a net.nyilv.áron mezőbe az érték, de ha a Mozgás fül/új mozgás/áru kiadás (szállítólevél) lehetőséggel készítettük a bizonylatot, akkor minden esetben nulla íródott a net.nyilv.áron mezőbe. Az eltérését javítottuk.

Alap program: Ügyféltörzs export esetén a fájlba bekerült egy enter, ami az adatok importálásánál egy üres sort hozott létre, emiatt a következő import nem működött. A plusz entert eltávolítottuk.

Alap program: Amennyiben olyan vevőnek értékesítettünk aki “nem ÁFA-s”, bizonyos lekérdezésekben a program tévesen nettó, áfa, bruttó összeggel szerepeltette az értékesítést. Az érintett kimutatásokat javítottuk.

Alap program: Az árajánlat visszaigazolásként történő nyomtatásakor nem volt lehetőség lefordítani a bizonylat alján található összegző nettó, áfa, bruttó mezőket a Rendszer/Nyelvek szerkesztése menüpontban. A hiányosságot pótoltuk. Kérjük, ha Ön szeretné ezt a bizonylatot lefordítani, jelezze ezt irányunkba.