JMStock 15.44.1.1936 Kiadva: 2013.12.09.

Új funkciók:

Alap program: JMStock adatbázis karbantartóban 25-nél több adatbázis használata a Választ, valamint az Adatbázis gomb megnyomásakor.

Alap program: A pénztárgép kasszaszámának mozgás táblában történő rögzítése. Így több pénztárgépes üzlet esetében pontosan azonosítható, hogy mely bizonylat mely pénztárgépen került kiállításra. A Mozgás fülön a bizonylat kijelölését követően az ablak alsó részében látható a pénztárgép sorszáma.

Alap program: Amennyiben a Rendszer menü/Beállítások/Pénztárgép/Pénztárgép a számítógéphez csatlakoztatva jelölőnégyzet be van pipálva a program új termék rögzítésekor az OK gomb megnyomását követően figyelmeztet ha a termék adatlapján nem töltöttük ki a kötelező Pénztárgépes adatokat (Rövid név, áfakód, gyűjtő).

Alap program: Polc címke nyomtatás: Lehetővé tettük polc címke nyomtatásakor margó érték megadását. Kérjük, hogy aki margó nélküli címkét használ, az a margó értékét állítsa 0-ra a polc címkék nyomtatása előtt!

Alap program: Amennyiben a Rendszer menü/Beállítások/Száll.levél/Visszárunál eredeti biz.kötelező jelölőnégyzet be van pipálva beszállítói visszárut csak abban az esetben enged könyvelni a program, ha ki van töltve az eredeti bizonylat mező.

Alap program: Amennyiben a Sorok importja lehetőséget, azon belül pedig a FTP lehetőséget választjuk egy bevétjegy elkészítésekor, akkor abban az esetben ha az eredeti bizonylat és a bizonylat raktár mezők már ki vannak töltve a bevétjegy fejlécén az importálást nem lehet újra elvégezni.

Alap program: Datalogic Memor adatgyűjtő feltöltés esetén a második, harmadik, negyedik, ötödik kereskedelmi árlista is feltölthető.

Hibajavítás:

Alap program: Nyomtatás/mozgások elemzése/cikkek mozgásai böngésző futási ideje nagyon hosszú volt. A lekérdezést átdolgoztuk így a futási ideje jelentősen csökkent.

Alap program: Nyomtatás/mozgások elemzése/mozgások összesítése lekérdezés használatakor ha csak a raktáranként jelölőt használtuk hibaüzenetet írt ki a program. Ezt javítottuk.

Alap program: Program indításakor a cikktörzs fülön sárgával kijelölt oszlopot nem rendezte sorba a program. A hibát javítottuk.

Alap program: Mozgás bizonylat/Bizonylat sorok/Módosít jogosultsági probléma. Ha a felhasználó nem rendelkezett a „Mozgás bizonylat sort módosíthat” jogosultsággal akkor is tudott a Módosít gomb segítségével adatokat módosítani. A hibát kiküszöböltük.

Alap program: Szállítólevél/Bizonylat sorok/Módosít gomb/Mennyiség módosítása: amennyiben szolgáltatás (fiktív cikk) mennyiségét módosítottuk a szállítólevélen, a program jelezte, hogy nincs elegendő készlet az adott szolgáltatásból. A problémát orvosoltuk.

Alap program: Alap program polc címke nyomtatás: Kiküszöböltük az oszlopok sorba rendezésével, illetve a kategória szűréssel kapcsolatos problémákat.

Vevői árajánlat modul: Árajánlaton az aláírás mező fordíthatóságát megoldottuk. Amennyiben ezt a lehetőséget használni szeretné keressen bennünket.

Vevői árajánlat modul: Árajánlat bizonylat nyomtatási képén a nettó, áfa, bruttó, fizetendő, össztömeg mezőket tartalmazó négyzeteket kiszélesítettük, hogy az idegen nyelvű feliratok kiférjenek.

Számlázó modul: Összevont számla készítésekor az Összevont számla készítés ablakban rosszul jelentek meg a bizonylat sorszámok, melyet orvosoltunk.

Számlázó modul: Összevont számla készítésekor amennyiben olyan ügyfél részére készítünk összevont számlát akinek különböző szállítási címekre történt a szállítólevelek kiállítása a program több oldalas számla esetén minden oldalra más szállítási címet tüntetett fel, ezt a hibát javítottuk és így ilyen esetben a számán nem kerülnek feltüntetésre a szállítási címeket.

Beszállítói rendelés modul: Összevont teljesítés esetén az adott rendelés bizonylat utolsó tételének teljesítésekor a bizonylat teljesített státuszra áll át, eltűnik az aktív rendelések listájából