JMStock 15.47.0.1967. Kiadva: 2014.02.07

Új funkciók:

Alap program: minden bizonylat készítésének módszerét egyszerűsítettük: nincsen külön fejléc és külön bizonylat sorok ablak, összevontuk egy ablakba.

Alap program, ÁFA-s számla modul, gyártás modul: technológiai szempontból átírtuk a bizonylatok készítését, mely a gyorsítást, kényelmesebb használatot célozza.

Alap program: bevételi pénztárbizonylat nyomtatható, részben teljesített számla esetén is.

Alap program: LOT követés esetén a LOT csomagok listában a lejárat oszlopot cseréltük a LOT létrehozásának dátumára, abban az esetben, ha nincs szavatosság kezelés beállítva.

Alap program: készletek módosítása ablakban (leltár) a kereső mezőben másodlagos vonalkód alapján is lehet keresni

Alap program: polccímke nyomtatásra történő jelölés a cikktörzsből is kezdeményezhető, a termékre jobb gombbal kattintva.

Alap program: mérleg feltöltéskor a program megvizsgálja, hogy a feltöltendő termék szerepel-e bármely időszakos kedvezményben. Ha igen, akkor az ott beállított árat tölti fel.

Alap program, adatbázis karbantartó program: a felvehető adatbázisok számának korlátozását feloldottuk.

VillámABC: másodlagos vonalkódokat is felismeri az árellenőrző funkció

VillámABC: árellenőrzőbe történő vonalkód beolvasás után kijelölve marad a vonalkód, hogy rögtön lehessen olvasni a következőt, törlés nélkül

EcoMax_Konyvel program: a tálcán látható ikon kijelzi, hogy fut-e a könyvelés (start vagy stop pozícióban áll a gomb helyzete)

Hibajavítás:

Alap program: a szerver kapcsolat megszakadásakor jelentkező, az ő és ű karakterek kérdőjelekké történő átalakulását megszüntettük.

Alap program: rendszer frissítéskor nem állítódnak alaphelyzetre a bizonylat oszlop beállítások.

Beszállítói rendelés modul: összevont teljesítésnél a felsorolt rendelések sorba rendezhetők bizonylat sorszám alapján is, nem csak cikkszám alapján.

Beszállítói rendelés modul: összevontan teljesített beszállítói rendelés esetén további sor hozzáadásakor lelistázódik a teljes cikktörzs a termék választáshoz, nem csak azok a tételek, amik a bizonylaton szerepelnek.

Beszállítói rendelés modul: összevont teljesítés esetén, amennyiben minden tételt teljesítünk valamely,az összevont teljesítésben szereplő rendelés kapcsán, akkor lezáródik a rendelés.

Árajánlat, beszállítói rendelés modul: a második szállítási határidő mezőt levettük a bizonylatokról.

Árajánlat modul: a felvett sor mennyiség módosítása esetén meg tudunk adni nagyobb menyiséget annál, mint ami készleten van, akkor is, ha be van állítva, hogy ne engedjen negatív készletet a program.

Jota.exe program (EcoMax2.exe utódja): amennyiben a jogszabály által előírt kötelező AP szám azonosítás során a rendszer hibát észlel (kicserélésre került az eredeti pénztárgép), akkor a program nem engedi a pénztárgéphez történő kapcsolódást, a “hibás AP szám” hibaüzenet kiírása után.