JMStock 15.49.0.1981. Kiadva: 2014.03.10

Új funkciók:

Alap program: Új szűrési lehetőség a Mozgás fülön. Lehetővé tettük, hogy a mozgás bizonylatokat a Kiszállítás/Beérkezés dátuma alapján is lehessen szűrni. Elérhetősége: Mozgás fül / Szűrés / Kiszállítás/Beérkezés dátuma

EcoMax_Könyvel: Sztornó bizonylatok feldolgozása pénztárgépből. A pénztárgéppel végzett sortörlések, teljes nyugta törlések is megjelennek a mozgás bizonylatokon mínuszos előjellel, azaz az eladás kapcsán keletkezett szállítólevél valamennyi sora megegyezik a kinyomtatott pénztárbizonylat valamennyi sorával.

VillámABC: A kinyomtatott bizonylat alján megjeleníthető a fizetendő összeg Áfa körönkénti bontásáról egy vonalkód, amely a pénztárgépbe a megfelelő beállítások után vonalkód olvasóval beolvasható, így nem kell kézzel beütni a fizetendő összeget Áfa körönként.

Hibajavítás:

Alap program: a Mérleg PLU feltöltés ablakban a csak egy cikk lehetőség választásakor is feltöltésre került a teljes cikktörzs.

Alap program: A mozgás bizonylatokra visszahelyezésre került a nyomtatási kép gomb.

Alap program/Foglalás modul: Az új sor felvételi lehetőségek közé visszahelyezésre került az új sor megjegyzéssel opció.

Alap program: Nyomtatás/Mozgások elemzése/böngésző/cikkszám értékesítés böngésző lekérdezésben termékre szűrt lista nyomtatásakor hibaüzenet érkezett. A hibát kiküszöböltük.

Alap program: Nyomtatás/Mozgások elemzése/böngésző/mozgások böngésző lekérdezésben nyomtatási kép választásakor hibaüzenet érkezett. A hibát kiküszöböltük.

Számlázó modul: Számla fülön a csak kifizetetlen számlákra történő szűréskor a sztornó számlák is listázásra kerültek.

Számlázó modul: Számla fülön a Kifizetés/Pénztárbizonylat nyomtatás funkció ismét elérhető