Fito Centrum

Egészség megőrző készítmények, gyógynövény termékek, egyéb hasonló termékek kereskedelmével foglalkozó Ügyfelünk 7 üzletét, valamint a nagykereskedelmi központot szolgáljuk ki informatikai megoldással, szoftverekkel, hardver eszközökkel, pénztárgépekkel. A hálózatban működő megoldás központi adminisztrációt tesz lehetővé, a tulajdonosok minden üzlet adatait, valamint a központot is valós időben, távolról is ellenőrizni,adminisztrálni tudják.

AJÁNLÓLEVÉL

Az INTEG Rendszerház Kft. részére.

 

Cégünk a Trics-Co Kft. / 1161. Bp. Knézits utca 3 / 2012 óta használja az INTEG Rendszerház Kft. kereskedelmi számlázó és készletnyilvántartó programjait, a JMSOCK illetve a JMBILL programokat. Jelenleg 7 kiskereskedelmi és egy nagykereskedelmi üzletben működnek a programok. A kiskereskedelmi egységeinkben egy-egy számítógép látja el a feladatokat távoli adatbázissal, a nagykereskedésünkben 5 gép hálózata működik távolról elérhető helyi adatbázissal. Az elmúlt több, mit két éves használat során komolyabb rendszerhiba nem lépett fel, az esetlegesen felmerülő apróbb hibák / amiket szinte kivétel nélkül saját hálózatunk vagy hardveres meghibásodások okoztak/ kijavításáról a lehető legrövidebb időn belül minden esetben gondoskodtak. Program vagy rendszerhiba miatti leállásunk nem volt.

A programok funkciói átgondoltak, jól alkalmazkodnak a mai követelményekhez, egyedi kérések megvalósításában is mindig partnerek voltak. A rendszeres fejlesztéseknek köszönhetően a programok a mindenkori előírásoknak maradéktalanul megfelelnek.

Az INTEG Rendszerház Kft. kollégái hozzáállása példaértékű, több esetben a frissítéseket, módosításokat éjszaka végezték, hogy napközben ne hátráltassák a munkánkat. Mindig elérhetőek.

A programot és az INTEG Kft-t már több ismerősömnek és üzleti partnerünknek is ajánlottam.


Tricskó Csaba
0630-9494787
Trics-Co Kft.

 

Budaörs, 2014. november 3.”