JMStock V15.55.0.2020 Kiadva: 2014.07.02.

Új funkciók:

Alap program: a Rendszer/Beállítások/Cikktörzs fülön a „Megjelenítés választás” opciónál választhatóvá vált a „márka” mező is. Ennek eredményeként a „Cikkszám választás”-ok alkalmával lehetőségünk van listánkat a „márka oszlopra” rendezni az oszlopfejlécre történő kattintással, majd sorba rendezés után ebben az oszlopban keresni.

Alap program: a Rendszer/Adatbázisok menüpontban lehetőség van korlátlan számú adatbázist rögzíteni.

Alap program: a Cikktörzs/Karton adatlapon: az ablak állapotsorában (láblécben) megjelenik annak a Felhasználónak a neve, aki az adott bizonylatot készítette. (Jelöljük ki a vizsgálni kívánt bizonylatot, és az oldal alján ellenőrizhetjük a kiállítóját.)

Alap program: automata FIFO LOT kód kezelés: Pénztárgépes eladások esetén automatikusan megvalósul a „szavatosságkövető értékesítés”, azaz amennyiben LOT-os terméket értékesítünk, a raktárprogram automatikusan a legkorábban lejáró szavatossági idejű LOT csomagból vonja le az eladást.

Alap program: „Rendszer/Felhasználók/Új” rögzítésekor az adatlapon a „Kód” mező neve „Felhasználó belépőkód (kötelező)”-re változott.

Rendelés modul: Rendelés/Minimumkészlet számítás raktáranként lekérdezés: amennyiben a lekérdezést az összes cikkre vonatkozóan kezdeményezzük, azon termékeket, amelyeken az adott időszakban nem volt forgalom, a program -ellenőrzés céljából- lelistázza (amennyiben a feltett kérdéskor ezt a lehetőséget választjuk), de a nyomtatási képre ezek a termékek már nem kerülnek fel.

VillámABC: Bizonylat készítés közben, amennyiben a „Mégsem” opciót választjuk (F8), a program figyelmeztető kérdést tesz fel: „Valóban eldobod a bizonylatot?”. Ezen kérdésre adott válaszunktól függően kerül törlésre, avagy marad nyitott, tehát folytatható az adott bizonylat.

Jota.exe pénztárgépes kliens program: a pénztárgépen „Vevő azonosítással” eladott termékek esetében a pénztárgép figyelembe veszi az adott Vevőhöz beállított árkategóriákat is.

Jota_Könyvel.exe program: amennyiben a program bezárása funkciót választjuk, biztonsági figyelmeztető üzenet jelenik meg: „A program bezárásával leállítod a könyvelést minden pénztárgépen. Biztosan folytatod?”

 

Hibajavítás:

Alap program: Tömör formátumú árajánlat bizonylatra felkerült a Vevő szállítási címe

Alap program: Bizonylat készítésekor a „Sorok importja” funkciónál az import ablakban a program megjegyzi az általunk beállított paramétereket, és későbbi importok alkalmával már automatikusan ezek a beállítások kerülnek felkínálásra.

Alap program: Amennyiben új cikk rögzítésekor az „Új cikkszám meglévő alapján” opciót választjuk, majd az így létrehozott cikkünk kartonján „Leltár korrekciós bevét”-et készítünk, a Cikktörzs adatlap készlet oszlopa, valamint a Cikkarton záró oszlopa a felvitt mennyiségnek megfelelően frissül.

Alap program: „A cikkszám értékesítés böngésző” elnevezésű lekérdezésnél a nyomtatási képeken megjelenik az „Ügyfél” mező. (Elérhetősége: Cikktörzs fül, adott cikket kijelölve „Karton/ Cikkszám értékesítés böngésző”, avagy a „Nyomtatás/Mozgások elemzése/Böngésző/Cikkszám értékesítés böngésző”)

Árajánlat modul: Több ajánlattal rendelkező Ügyfél esetén, a „részben teljesít” funkció csak a kijelölt ajánlatot -az általunk megadott mennyiségben- teljesíti.

Rendelés modul: Több rendeléssel rendelkező Ügyfél esetén a „részben teljesít” funkció csak a kijelölt rendelést -az általunk megadott mennyiségben- teljesíti.