JMStock 15.61.1.2067 Kiadva: 2015.02.06.

Új funkciók:

Alap program: A vevők listájában megjelenítésre került a fizetési mód is.

Alap program: Nyomtatás/Cikktörzs és Készlet/Raktári készletek menüpont alatt Leltárfelvételi lap nyomtatásakor kiválasztható, hogy a nyomtatásra rákerüljön-e a termékek nyilvántartási értéke.

Alap program: Nyomtatás/Mozgások elemzése/Böngésző…/Cikkszám értékesítés böngésző lekérdezés excelbe történő exportálásakor megjelenik a termék jelenlegi készlete, valamint a nyomtatási képen megjelenik az össz. mennyiség információ is.

Számlázó modul: A számla sztornózásakor megjelenő „A szállítólevele(ke)t is sztornózzam?” megerősítést kérő ablak kikapcsolható a Rendszer menü/Beállítások/Száll.levél fülön a „Számla sztornónál szállítókat is sztornózza kérdés” jelölőjének kivételével. Ebben az esetben a számla sztornózásakor a szállítólevél nem kerül sztornózásra.

Gyártás modul: LOT-os termékek esetén a legyártott termék szétszerelésekor a program automatikusan új LOT kódon vezeti vissza az alapanyagokat a készletre. Szavatosság nyilvántartása esetén a LOT kódoknál lehetőség van utólag javítani/beírni a szavatossági időt.

Jota.exe program: A cikk keresés gomb megnyomásakor megnyíló Cikkszám választás ablakban megjelenő oszlopok közé bekerül a termékszám a színkód oszlop helyére.

Jota.exe program: Amennyiben olyan Lotos terméket adunk el  aminek a készlete elfogyott, a termék neve, vonalkódja rögzítésre kerül egy elfogyott.txt nevű fájlban.

Hibajavítás:

Alap program: Másodlagos vonalkódok fájlból történő betöltésénél a program nem tölti be azokat a vonalkódokat amelyek más termék elsődleges, vagy másodlagos vonalkódjaként már rögzítésre kerültek.

Alap program: Amennyiben olyan termék kategória kódot hoztunk létre a programban amely csupa kisbetű, vagy az első karaktere kisbetű volt a statisztikák készítésénél probléma jelentkezett. Ezt a hibát kiküszöböltük.

Alap program: A Mozgások képernyő Szűrés menüpont alatt található Csak az utolsó 7 nap szűrési lehetőséget csak rendszergazda jogosultságú felhasználó oldhatta fel. A problémát javítottuk.

Számlázó modul: Amennyiben árajánlatok összevont teljesítésével létrehozott szállítólevelet számláztunk a számla készítésekor hibaüzenetet kaptunk. A problémát megoldottuk.

VillámABC2: A „Kedvezmény” gomb megnyomásakor az almenük nem az ikon alatt gördültek le, így előfordult, hogy azok képernyőn kívülre kerültek. A hibát orvosoltuk.

Jota_Könyvel.exe: A Jota_könyvel.exe indításakor a Felhasználó választás képernyőn nem jelennek meg azok a felhasználók akik a JMStock programban törölve lettek.