JMStock 15.65.0.2092 Kiadva: 2015.03.26.

Új funkciók:

Alap program: (Főképernyő/Egyebek/Vonalkód nyomtatás) A menüpont alatt lehetőség van ZPL nyelven írt címkefájl nyomtatásra.

Alap program: a bizonylatok készítésekor hozzáadható gombnyomásra szállítási költség. Beállítás: vegyünk fel egy új terméket szállítási költség néven, állítsuk fiktívre. A JMStock/rendszer/beállítások/cikktörzs fülön állítsuk be a elvett terméket a szállítási díj cikk mezőbe.

Alap program: (Cikktörzs/Árak beállítása rögzítő képernyő) A menüpont alatt elérhető lett a termékek csoportos árbeállítása több árkategórián. Oszlopok gombot választva további árkategória oszlop hozzáadása lehetséges, így egy táblázatban valamennyi árkategória egyszerre szerkeszthető. A megjelenítendő mezők alatt a mezők neve igény szerint változtatható a könnyebb átláthatóság érdekében, melyek a nyomtatás gombot választva az árlista nyomtatásban is megjelennek, azaz cégre szabott árlista készíthető (pl. törzsvásárlói ár, diszkont ár, nagykereskedelmi ár, stb.) A termékek kategóriánként szűrhetőek.

Happy hour modul: Happy hour kedvezmény beállításakor (JMStock/Modulok/Kedvezmények/Happy hour /Új Kedvezmény) , az időszak beállításakor a perc is módosítható. A beállított kedvezmény működik a Jota, VillamABC és VillámABC2-es programban.

Gyártás modul: A főképernyőn a gyártás gombra kattintva a megjelent 2 új menüpont.

Anyagigény: Összeállított termék esetén a termék anyagigényét listázhatjuk le, több db esetén kalkulálhatjuk a szükséges alapanyagigényt és az alapanyagok jelenlegi készletét is megtekinthetjük.

Szétszerelés: Összeállított termék esetén, gyorsan szétbonthatjuk azt. A termékek készlete azonnal módosul.

Gyártás modul: Lehetőség nyílt a Gyártások anyagigényét listázni majd ezt nyomtatni a Modulok/Gyártás/Gyártás anyagigénye (összehasonlító) menü pont alatt, ahol látható lett az alapanyagok, jelenlegi, szükséges és a hiányzó mennyisége.

Gyártás modul: A kész, már lekönyvelt gyártásokat listázhatjuk, időszakra alkalmazottanként. (Modulok/Gyártás/Gyártás alkalmazottanként).

Gyártás modul: (Modulok/Gyártás/Új gyártás) Új gyártás felvételekor a gyártásfejléc ablakában megjelent az „ügyfél”, „rendelésszám” és a „megjegyzés” mező, így a gyártási előírások ezekhez az adatokhoz is kapcsolhatóak.

Gyártás modul: ( A gyártás sorban lévő terméken jobb gomb / Részben legyártva) Gyártási sorban lévő termék esetén, új menüpontban elérhető a „részben legyártva” funkció, amivel a már elkészült termék levonható a korábban létrehozott gyártásból, ezzel új gyártást létrehozva a részben legyártott termékmennyiségre. A legyártott termékek mennyisége levonódik az eredeti gyártásból és az új gyártás azonnal könyvelődik.

Számlázó modul: Jövedéki forgalom export (VPOP_J09): Modulok/számla/nyomtatások/NAV.

 

Hibajavítás:

Valutás modul: Valutás ügyféltől való vásárlás/eladás esetén amennyiben az “ÁFA-s?” jelölő nincs bekapcsolva az ügyfél adatlapján , a bevétjegyen ár megadásnál az áfát nem veszi figyelembe, így a nettó és bruttó összeg ugyanaz az érték lesz!

Szerviz munkalap modul: Több tételes munkalap esetén a számlázásnál megjelenő hibaüzenet javítva!

VillámABC, VillámABC2: A cikk kereső használatakor a megtalált cikk vonalkódját átveszi az árellenőrző a funkció. (Használat: cikk megkeresése után elfogad gomb, majd árellenőrző gomb megnyomása.)

VillámABC, VillámABC2: CAS mérleg kapcsolat használatakor az 1 kg feletti tömeget is rendben átveszik a programok.