JMStock 15.68.0.2115 Kiadva: 2015.05.18.

Új Funkciók:

VillámABC / VillámABC2: Micra CAT típusú mérleg használatakor (Beállítások/Mérleg kezelés) a programban megjelenített “mérleg” gombbal átkérhetőek a mérlegtől a súly adatok.

Hibajavítás:

Alap program: Bevételi pénztárbizonylat nyomtatásakor, mind a két példányon feltüntetésre került a kiállító cég neve a “Kiállító” (PH) alatt.

Alap program: Vonalkód nyomtatásakor, (Cikktörzs fülön/Egyebek/Vonalkód nyomtatás) az ablakban megjelenő cikklistában a cikk szerkesztés semmilyen formában nem lehetséges.

Alap program: “Nyomtatás/Mozgások elemzése/Böngésző…/Cikkszám értékesítési böngésző”-ben a kategóriákra való szűréskor a 20 karakternél hosszabb kategória névnél felmerülő hiba üzenet javítva.

Alap program: Új bizonylatot létre hozhatunk meglévő alapján is anélkül hogy az “Árajánlat modul” be lenne kapcsolva.
(Mozgás fülön a kiválasztott bizonylaton egér jobb gombjával kattintva -> létrehozás meglévő alapján) vagy (Új mozgás/Létrehozás meglévő alapján)

Számlázó modul: Lezáratlan számla elektronikus másolat nyomtatásakor a nyomtatványon feltüntetésre kerül, hogy “Nem lezárt bizonylat”

Számlázó modul: Számla sztornózása esetén (ha a kassza a számlák alapján göngyölődik  (rendszer/beállítások/száll. levél fül/kassza száll. levél alapján nincsen jelölve)) nem íródik kétszer ugyan az a számla a kassza sorba (Kassza/Kassza menüpont).

Árajánlat modul: Árajánlat nyomtatásakor, ha az kiválasztott ügyfél nem ÁFÁ-s (ügyfél adatlapon “ÁFÁ-s?” jelölő) akkor a bizonylat fejléc ablakban csak a nettó összeg van feltüntetve.

Foglalás modul: A Foglalás fülön a kiválasztott foglalás már az egér jobb gombjával kattintva megjelenő „teljesül” ponttal is teljesíthető.

VillámABC: Bizonylat készítésekor, ha külföldi ügyfelet választunk az ügyfélválasztó képernyőn, abban az esetben a kinyomtatott nyugtán a termék külföldi megnevezése kerül feltüntetésre.

VillámABC / VillámABC2: Micra CAT típusú mérleg használatakor a mérlegről a programba átkért súly adatok 1 kg felett is hiba nélkül jelennek meg.

VillámABC2: Új kiadás esetén a „Gyors” kereső menüpontban a Termékcsoportokon belüli listázott termékeinket tudjuk görgetni hosszabb lista esetén.

Jota.exe: A programmal készített visszáru esetén, JMStockban a “mozgás” fülön megjelenő visszáru mozgás megtekintésekor a “részletek” alatt az “eredeti bizonylat” sorszáma formailag is helyesen íródik be.