JMStock 15.72.0.2133 Kiadva: 2015.06.16.

JMStock 15.72.0.2133 Kiadva: 2015.06.16.

Új Funkciók:

Alap program: Új mozgás kiállításakor az „általános készletmozgás” ablakban az alsó vonalkód kereső sávban súlykódos vonalkód bevitelére is lehetőség van. Így a kívánt termék súlyának megfelelő mennyiség kerül a bizonylatra. (Amennyiben a termék adatlapján a mérleges adatok kivannak töltve)

Alap program: Tévesen ugyanarról a pénztárgépről duplán betöltődött és könyvelt bizonylatokat kilistázhatjuk a (Nyomtatás/ mozgások elemzése/ pénztárgépről duplán betöltődő bizonylatok) menü pont alatt, az itt megjelenő mozgásokat sztornózhatjuk a jobb felső sarokban levő sztornó gombbal.

Hibajavítás:

Alap program: Nyomtatás/Mozgások elemzése/Mi történt menüpont alatt megjelenő nyomtatványon a mozgások bruttó értéke valamint pontos időpontja is feltüntetésre került.

Alap program: Amennyiben törölt cikket helyreállítunk, akkor a visszaállított termék automatikusan hozzárendelődik az összes raktárhoz. (Rendszer/Törölt cikkek)

Alap program: Újonnan létrehozott adatbázis esetén, LOT-os termék bevétjegyének könyvelésekor felugró hiba üzenet javítva.

Szerviz munkalap modul: Munkalapból kiállított számla sztornózásakor a felugró ablakban a munkalapot is sztornózhatjuk, a sztornó funkció hibáját javítottuk.

Jota: Amennyiben a pénztárgép Jota programhoz kapcsolódik a számítógépen, abban az esetben a JMStockban a cikktörzsből törölt cikkeket a pénztárgépen keresztül nem lehet eladni. (Ismeretlen vonalkód hibaüzenet jelenik meg a pénztárgép kijelzőjén)

Jota Könyvel: Program indításkor megjelenő felhasználó választó ablakban a „mégse” megnyomása esetén a program nem indul el, azaz nem lehet felhasználó bejelentkezés nélkül elindítani a programot.

VillámABC: A bizonylat fejlécében megjelenő adószámnak a beégetett kötőjelei megszűntek.