JMStock 16.6.0.2211 Kiadva: 2016.02.02.

Új Funkciók:

Alap program: Mozgás bizonylat sorainak vágólapra helyezésekor a különböző áfa kódok is másolhatóak amennyiben be van pipálva a Rendszer/Beállítások/Száll.levél/Kimenet „Sorok másolásánál ÁFA kulcsot is másol” jelölő.

Alap program: CAS típusú mérlegek esetében, ékezetes karakterekkel is feltölthető a termék (PLU) neve.

Alap program: A bizonylat sorainak vágólapra másolásakor a LOT kód helyett a sormegjegyzés kerül a vágólapi utolsó pozícióba.

Bizományos modul: Lehetőség nyílt a programban bizományosi készletek bérleti díj számítására. A Rendszer/beállítások/száll.levél fülön kell bekapcsolni a jelölőt, majd ha kiadásra kerül bizományba vagy visszavételre a adott termék, a modulok/bizomány menüben lehet vezetni, hogy melyik termék mennyi ideig volt kint az adott ügyfélnél.

Amennyiben bérleti díj is megadásra kerül (törzsadatok/termék kategóriák alatt) úgy a program az elkészített riportban összegzi ezt is.

VillámABC/VillámAB2: Lehetőség nyílt a programban párhuzamosan több bizonylatot nyitva tartani, a bizonylatok között egyszerűen lépkedve. Ehhez a beállítások/új bizonylat bármikor jelölőt kell választani.

VillámABC/VillámABC2: A Pécsi Mérlegstúdió által szállított hídmérlegek tömegadatait a program kezeli.

Hiba javítások:

Alap program: A polccímkén feltüntethető az az árkategóriás ár, amit a szerkesztő ablakban jelöltünk.

Alap program: A nyomtatás/cikktörzs és készlet/raktári készletek/raktári készletek nyilvántartási áron menüpontban túl hosszú kategória név esetén megjelenő hiba üzenet javítva lett.

Alap program: Bizonylatok készítésekor, ha az új sor megjegyzéssel menüt válasszuk, a beírt megjegyzés rögzítésre kerül.

Számlázó modul: Bizonylat számlázásakor a megjelenő számla listában az éppen létrehozott számlán marad a sorkijelölés.

Számlázó modul: 5 karakternél hosszabb irányítószám (pl. külföldi ügyfél) is teljes hosszában megjelenik

Beszállítói rendelés modul: Rendelés teljesítésekor keletkező bevétjegyre, rögzítésre kerül a rendelés azonosító száma.

Árajánlat modul: Idegen nyelvű árajánlat minden felirata/eleme fordítható.

Bizományos modul: Modulok/Bizomány/Bizományosi készletek (egy bizományos) riportnál érkező hibaüzenetet javítottuk.

VillámABC/VillámABC2: A programban készített bizonylaton történő sortörlés esetén, a lekérdezhető riportban (nyomtatás/mozgások elemzése/villámnapló) az érintett szállítólevél száma nem jelent meg, a hiba javítva lett.