JMStock 16.9.0.2233 Kiadva: 2016.04.08.

Új Funkciók:

Alap program: Vonalkód nyomtatás közvetlenül az általános készletmozgás ablakból. A mozgás bizonylat könyvelését követőn, a Címke gomb megnyomásával a program Vonalkód nyomtatásra jelöli a bizonylaton szereplő cikkeket, a bizonylaton szereplő darabszámmal.
Amennyiben a bizonylat könyvelését megelőzően nyomjuk meg a Címke gombot, vonalkód nyomtatásra jelölődnek a bizonylaton szereplő termékek, de nulla mennyiséggel, azaz nekünk kell megadnunk, hogy melyikből mennyit szeretnénk nyomtatni.

Alap program: Amennyiben a Törzsadatok/Cikktörzs/Termék kategóriák menüpontban átírjuk egy kategória kódját, az minden olyan cikknél automatikusan átíródik, amelyhez a módosított kategória volt hozzárendelve.

Szerviz munkalap modul: Modulok/Munkalap/Böngésző lekérdezést kiegészítettük egy a nettó összegeket összesítő sorral, mely a statisztika nyomtatási képén, ill. kinyomtatásakor látható.

Hibajavítás:

Alap program: Amennyiben egy termék LOT csomagjához már csatolva volt egy file, nem lehetett azt felülíratni egy másikkal. A problémát orvosoltuk.

Gyártás modul: Amennyiben az egyik összetevő kapcsán LOT kódot töröltünk az Alapanyag lot kódok listájából, egy másik alapanyag kapcsán is kitörlődött egy LOT kód. A hibát javítottuk.

Gyártás modul: LOT-os alapanyagokból álló gyártás könyvelésekor nem megfelelően vonódtak le az alapanyag LOT-ok kapcsán megadott mennyiségek. A könyvelési folyamat javítása megtörtént.