JMStock 16.11.0.2244 Kiadva: 2016.05.30.

Új Funkciók:

Alap program: A beszállítói adatlapon az „ÁFÁ-s?” jelölő, az alapprogram része lett.

Alap program: Új cikk felvételéhez beállítható, alapértelmezett mértékegység és kategória a Rendszer/ Beállítások/ Cikktörzs fülön.

Alap program: Bizonylat ablakból történő címkenyomtatáskor, a gyorsabb nyomtatás érdekében gyorsbillentyűvel is indítható a nyomtatás.

Alap program: Egy szállítólevélen és bevétjegyen belül összevonhatóak az azonos cikkek (lot-os termékek esetében ugyan az a lot kód szükséges). Ehhez szükséges hogy a rendszer/beállítások/száll.levél fülön a “bizonylatsorok összevonása, ha lehetséges” jelölő be legyen pipálva.

Alap program: Lehetőség készült arra, hogy a termék kategóriáknak idegen nyelvű megnevezést adjunk, a törzsadatok/cikktörzs/termék kategóriákon belül a kategória adatlapján a megjegyzés mezőbe van lehetőség az idegen nyelvű kategória megnevezést felvenni (webshopok számára lehet fontos).

Alap program: Lekérdezhető az óránkénti fogyás időszakra, napi bontásban. Nyomtatás/mozgások elemzése/óránkénti értékesítés

Újságos kedvezmény/vevő százalékos kedvezmény modulok: Amennyiben egy termékre több kedvezmény is érvényes úgy az az alábbi hierarchia szerint veszi figyelembe a program. Egyedi ár – Újságos kedvezmény – Vevő százalékos kedvezmény.

Szerviz munkalap modul: Lehetőség van a munkalapokat könyveletlen vagy könyvelt státusza szerint böngészni. Modulok/ Munkalap/ Böngésző menüpont.

Kifizetés nyomon követés modul: A foglalás bizonylat ablakban látható és beállítható az adott foglalás várható fizetési módja.

VillámABC: Lehetőség nyílt a programban a gyorsabb eladást elősegítve, hogy a Fizet gomb megnyomása után a program automatikusan indítson egy új bizonylatot (mint az új kiadás gomb). Ehhez a beállításokban az  „Automatikus új bizonylat” jelölőt kell kipipálni.

Hibajavítás:

Alap program: Ha egy terméket az  új cikk létrehozása, meglévő cikk alapján hozunk létre akkor az áfakód is másolódik.

Alap program: Egy termék cikkszámának módosításakor a cikk karton bejegyzései és gyártási előírásai is átíródnak.

Alap program: Termék végleges törlése esetén a törölt termék a gyártási előírásokból is véglegesen törlődik.

Beszállítói megrendelés modul: Beszállítói rendelés törlésekor az érintett termékek rendelt mennyisége azonnal frissül.

Bizományosi modul: Bizományba kiadott termék nyomtatási képénél felugró hiba üzenet javítva.

Munkalap modul: Modulok/Munkalap/Böngésző  ablakban a munkalapok értékének összege, egységesen ( a programban megadott formátum (tizedesjegyek megjelenítése) szerint) jelenik meg.

Számlázó modul: Szállítólevelekből, összevont számla készítésekor “üres” (szállítóleveleket nem tartalmazó) számla esetén hiba üzenet jelenik meg.

Számlázó modul: VillámABC/2 ből kiállított számlán megjelenítésre kerül az alapértelmezett számla megjegyzés. (A megjegyzést a JMStock/rendszer/beállítások/számla fülön lehet megadni.)

VillámABC: A programban ismert „nincs kedvezmény összesítő” jelölő átkerült a JMStock/ Rendszer/ Beállítások/ Száll.levél fülre és a működési hibája is javításra került.

VillámABC: Cikkszám választó ablakban megjelenik a termék nettó és bruttó értéke.