JMStock 16.12.0.2255 Kiadva: 2016.06.15.

Új Funkciók:

Alap program: Egyebek/Vonalkód nyomtatás – A menüpontban lehetőség nyílt cikkszám keresésre, erre kétféle mód is adott, a folyamatos keresés és az ENTER gombos keresés, ami csak akkor ugrik a keresett termékre amikor ENTER billentyűt nyomunk.

VillámABC2: Valutás fizetés lehetőségének kialakítása. Lehetőség van arra, hogy a fizetendő/visszajáró összegeket forintban és euróban is kiszámoltassuk a programmal. A beállításokhoz kérjük keresse Kollégáinkat.

Hibajavítás:

Alap program: Nyomtatások/Mozgások elemzése/Óránkénti fogyások – A lekérdezésben a vasárnap is megjelenítésre került.

Alap program: Egyebek/Polccímke nyomtatás – A menüpontban mozgatható objektum lett a vonalkód.

Alap program: Egyebek/Vonalkód nyomtatás – A nyomtatáson megjeleníthető bármely árkategória.

Alap program: Egyebek/Megjegyzés – A termék cikkszámának módosítását követően a hozzá tartozó megjegyzés az új cikkszámhoz kerül hozzárendelésre.

Happy Hours (kedvezmények időpontra): A keresőmezőt használva lehetőség van a cikkszám, megnevezés vagy kategória oszlopokban történő keresésre.

Termék összeállítás több cikkből modul: Amennyiben egy “alapanyagot” törlünk a cikklistából, akkor a késztermékhez való összerendelése is törlődik.

VillámABC2: Ha a folyamatban lévő bizonylatról sort törlünk, akkor a kurzor vissza ugrik a cikkszám kereső mezőbe, ezzel biztosítva a folyamatosabb munkát.