JMStock 17.3.0.2325

Új funkciók:

Alap program: minden kereső mező szórészletre keresés funkcióval bővült, azaz a szórészlet begépelésével szűkül a találati lista. Ehhez a kereső mező melletti tölcsér ikont szükséges választani.

Alap program: Dibal+ szoftver terméktörzzsel való feltöltésének lehetősége a mérleg feltöltés menüpontban

Alap program: Dibal+ szoftver által készített forgalmi adatokat tartalmazó fájl betöltésének lehetősége (sorok import funkcióban)

Alap program: Szavatossági idők importjának lehetősége a megfelelő felépítésű import fájlból (részletekről érdeklődjön nálunk)

Alap program: csoportos LOT korrekció lehetősége, azaz több LOT kijelölhető egyszerre, melyek mennyisége egy gombnyomással nullára állítható.

Alap program: dokumentumok lot-okhoz történő automatikus csatolása, a lot megnevezése alapján.

Alap program: mi történt riportban naponkénti összegzés is szerepel

 

Hibajavítás:

Alap program: cikktörzs szerkesztés jog nem vonatkozott a vonalkód nyomtatásból és polccímke nyomtatásból elérhető cikktörzs szerkesztés lehetőségre. A hiba javításra került.

Alap program: CAS mérleg feltöltésekor az összetevő lista a speciális karaktereket nem adta át a mérlegeknek.

Alap program: beszerzési ár utólagos módosításakor nem módosult a nyilvántartási ár automatikusan akkor sem, ha ez a lehetőség engedélyezve volt a rendszer beállítások között.

Beszállítói rendelés modul: rendelés generálás összes termékre funkció hibájának javítása.

Munkalap modul: ha a munkalap egyik tétele törlésre került, majd a munkalapot számláztuk, akkor azon szállítólevél is számlázott státuszt kapott, ami a törölt terméket tartalmazta.

VillámABC: ha PIN kódos átjelentkeztetést használunk, akkor a program nem írta be az átjelentkezést a belépési naplóba, valamint olyan felhasználó átlépését is engedte, akinek az adott raktárhoz nem volt joga.

Jota2: abban az esetben, ha időszakos kedvezménybe beállított terméket valamely további vonalkódjával azonosítottunk, akkor a kedvezményes ár nem érvényesült.