JMStock 18.1.0.2367

Új funkciók:

Alap program: cikk karton lista időrendisége megfordításra került, azaz a legújabb bejegyzések látszanak a listában felül.

Alap program: a felhasználói jelszavak adatbázisban is titkosításra kerültek, így ahhoz egy esetleg illetéktelen hozzáférés esetén is nehezebb hozzáférni.

Alap program: Mérleg PLU mező nem lehet nulla érték.

Alap program: dátumra számított készlet lekérdezésben megadható beszállító szűrés

Alap program: LOT-hoz történő bizonylat csatolásakor hibaüzenet érkezik, amennyiben a LOT nevében olyan karaktert használunk, amit a Windows nem tud a fájl nevében megjeleníteni.

Alap program: LOT darabolásnál a feldarabolt LOT forintos beszerzési ára öröklődik azokra a LOT-okra is, amelyek a darabolás eredményeképpen képződnek.

Alap program: LOT lista nyomtatásnál a LOT megnevezése oszlopot 50 karakter szélesre húztuk.

Alap program: gyártási számos termék kiadásnál a raktáron lévő gyártási számok listából is a bizonylathoz rendelhetőek

Alap program: ügyfelekhez megadott megjegyzések eleje az ügyfél képernyőn külön oszlopban látszódik, a kereső mezőbe írt értéket a program a vevő megjegyzésekben is keresi.

Alap program: vevő megjegyzések látszódnak a vevő és beszállító képernyőkön, a keresés keres ezekben a mezőkben. A szórészlet keresés kapcsán beállítható, hogy az ügyféltörzsben hány karakter megadása után keressen. Részletekért keressen bennünket!

Alap program: utólagos ármódosítás bevétjegyen funkció jelentősen meggyorsult.

Számla modul: a design1- es számla formátum fejlécébe megjegyzés mező került.

VillámABC: bizonylat tételek sorszámozása a képernyőn a folyamatban lévő eladás kapcsán

VillámABC2: nulla mennyiséggel nem értékesíthető termék

Jota2: induláskor törlődnek az 1 hónapnál régebbi eladások fájljai. VIGYÁZAT: az első indításkor sok fájl megléte esetén hosszú időt is is génybe vehet a program indulása.

Hibajavítás:

Alap program: szórészlet keresés közbeni szóeleji keresés módszertanra váltás esetén nem kaptuk vissza a teljes listát.

Alap program: pénztárgépen vegyes fizetőeszközzel véghezvitt fizetés esetén a kassza/bevétel elszámolás riportnem megfelelően számolt.

Alap program: a LOT képernyőn a készletkorrekció funkció nem jelenít meg beviteli ablakot, ha nincsen a listában aktív lot.

Alap program: abban az esetben, ha halasztott fizetési módú ügyfelet állítunk be bármely készletmozgató bizonylatra, majd azt könyvelés előtt készpénzesre állítunk, a bizonylat fizetett státusza beállításra kerül, nem marad fizetetlen.

Alap program: mozgás képernyőn, valamint a mi történt riportban a bizonylatszám 8 karakterig látszik.

Alap program: szállítólevél bizonylaton javításra került a téves árösszegzés.

Számlázó modul: soronkénti termékdíj megjelenítés esetén a csomagolóanyag mennyisége a kapcsolódó termék mennyiségéhez igazodva jelenik meg, nem az egységtömeg kerül feltüntetésre.

Bizományosi modul: szállítólevél bizományosnak bizonylat kiállításkor jelentkező hibaüzenet kiküszöbölésre került.

Jota_Könyvel program: induláskori hibaüzenet kiküszöbölésre kerül.