JMStock 18.6.0.2400

Új funkciók:

Alap program: csak nem számlázott mozgásokra történő szűrésben a sztornózott szállítólevelek nem jelennek meg.

Alap program: bizonylat kifizettetéskor a kassza/kassza menübe beíródik a kifizettetést végző felhasználó is, ami rákerült a kassza nyomtatásra is.

Alap program: több szállítólevél összevonása egy számlára esetén a számlán feltüntetésre kerülnek a szállítólevél számok, ha ez a beállításokban be van állítva.

Alap program: cetli nyomtatáson a terméknév félkövérről sima betűre módosult.

Alap program/gyári szám kezelés: Nyomtatás/gyári számok/gyári számok böngésző listába bekerült a bevét bizonylatok és a szállítólevél bizonylatok száma mellé az ügyfél neve is.

Alap program/gyári szám kezelés: bevételezés könyvelésénél tiltásra került az, hogy olyan gyári számot adjunk meg, ami már a rendszerben fellelhető.

ÁFA-s számla modul: számla képernyőn az adott kijelölt számla kacsán a láblécben látható az ÁFA és a nettó érték is.

ÁFA-s számla modul: számla képernyőn a szűrt lista számláinak nettó és bruttó összesenje megjelenik a számla lista felett.

ÁFA-s számla modul: online számlázás kapcsán felmerült ellenőrzések beépítése (pl. adószám formátum ellenőrzés, termék kötelező adatok ellenőrzése, cm adatok ellenőrzése, stb.).

ÁFA-s számla modul: csoportos adószám megjelenik a számla nyomtatásokon (kivétel 80 mm-es számlakép).

Hibajavítás:

Alap program: azonos termékek összevonásának hibája megoldásra került (akkor is összevonásra kerültek az azonos cikkszámú termékek, ha a bizonylat sorhoz fűzött megjegyzés eltért).

Alap program: a beállításokban megadott vtsz vagy KN alapérték hiába volt megadva, a szállítóleveleken csak KN kód jelent meg.

Alap program: lezárt bevétjegyen történő valutás vagy forintos utólagos ármódosítás sebesség problémája orvosolva, valamint lot-os termékeket tartalmazó bevétjegyen árfolyam utólagos módosítása esetén a lot listában feltüntetett forintos beszerzési ár is újraszámolódik.

Alap program: új vevő felvételekor a kijelölés az új vevőre ugrik, nem a vevő lista első elemére, így bizonylatkészítés közben felvett új vevő esetén nem kell újra kiválasztani a vevőt.

VillámABC2: a gyors menüben láttatott gombok felületén csúszkával lehet lapozni, ha túl sok a tétel és nem fér ki az alap ablakba.