JMStock 18.9.0.2433

Új funkciók:

Alap program: Új termék rögzítésekor automatikusan kitöltődik a Pénztárgép áfakód mező a termék adatlapján, a Rendszer/Beállítások/Áfa kódok menüpontban beállított alapértelmezett áfakódnak megfelelően.

Alap program: Cikktörzs képernyőn történő vonalkódos keresési mód esetén, ha nincs találat a behúzott vonalkódra hibaüzenetet ad a program.

Alap program: Amennyiben a csomagkövetés (LOT kódok használata) mellett be van kapcsolva a “Hossz, és súly nyilvántartás (darabolás)” is a beállításokban, a Cikktörzs/LOT/Csomag felületen elérhető Nyomtat/Lista nyomtatás lehetőséggel elérhető statisztikán megjelenik a hossz és száldarab információ is.

Számlázó modul: Lehetőség van a számlák nyomtatás nélküli lezárására.

VillamABC: Lehetőség van soronkénti címkenyomtatásra.

Hibajavítások:

Alap program: Amennyiben a számla képernyőn egy érvénytelenítő számláról akartunk pénztárbizonylatot nyomtatni, annak szövegezése nem volt megfelelő. A hibát javítottuk.

Alap program: Amennyiben olyan termékhez szeretnénk utólag csomagolószert hozzárendelni a számla képernyőn amihez már van, magyar nyelvű hibaüzenet jelenik meg.

Alap program: Új vevő rögzítésekor a szállítási mód módosításakor hibaüzenet érkezett. A problémát megoldottuk.

Alap program: Amennyien gyári számos terméket Egyéb áru kiadás bizonylaton adtunk ki, a program nem vezette ki a rendelkezésre álló gyári számok listájából a bizonylaton kiadottakat. Javítottuk.

Számlázó modul: Könyveletlen számlát nem lehet törölni.

VillamABC, VillamABC2: Felhasználó átjelentkeztetése (F12) esetén a beállított felhasználói jogokat nem vette figyelembe a program, ezt orvosoltuk.