JMStock 19.2.0.2455. Kiadva: 2019.01.30.

Új funkciók:

Alap program: cikktörzs tulajdonságok színezése beállítható (pl. negatív készlet, szolgáltatás, stb.).

Alap program: LOT követésnél, gyári szám követésnél a nyitó képernyőn (cikktörzs) új oszlop mutatja, hogy mely termék LOT-os vagy gyári számos

Alap program: vevő listában a több szállítási cím nem külön ablakban jelenik meg, hanem a képernyő alsó részére nyílik be.

Alap program: két tizedesjegyre történő kerekítési beállítás esetén is beállítható, hogy a HUF devizanemre kiállított számla végösszege egészre kerekedjen. Beállítás:  rendszer/beállítások/szállítólevél, bevétjegy fül.

Alap program/árajánlat modul/ÁFA-s számla modul: betekintő funkció, mely lehetővé teszi, hogy adott bizonylat sorait azon a képernyőn jelenítsük meg, amelyen a bizonylat sora is látszik, azaz nem kell a bizonylat tételeinek megtekintéséhez megnyitni azt. Bekapcsolása: az árajánlat és számla füleken a bizonylat lista feletti gombsorban a betekintő gombbal, mozgás fülön a sorok gomb/betekintő menüponttal.

Árajánlat modul/devizás modul: árajánlat bizonylaton beállítható, hogy mely devizanemhez tartozó bankszámlaszám jelenjen meg a nyomtatási képen. A devizanemenkénti bankszámlaszám a törzsadatok/valuták menüpont alatt állítható be.

Árajánlat/rendelés modul: a rögzítő ablak ugyanolyan lett, mint a szállítólevelek, bevétjegyek esetében.

Új modul: Munkaidő nyilvántartás: alkalmas alkalmazottak ki és beléptetésére, kár vonalkód alapon is, ill. az eltöltött munkaidő nyilvántartására, riportolására. Soros porton jelet küld, ami alkalmas pl. mágneszár, vagy beforgató kapu nyitására.

VillámABC: az ügyfélhez beállított szállítási címek közül lehetőség van választani (korábban a több szállítási cm közül nem volt mód választani).

VillámABC: második címke nyomtatási lehetőség (pl. ügyféladatok, vagy összesítő címke).

Karaj program: címke újranyomtatás lehetősége a bemérés (késztermék gyártás) funkciónál.

Karaj program: kézi termék- és LOT választás lehetősége a vákuumcsomagolás funkciónál.

Karaj program: bemérés (késztermék gyártás) és vákuumcsomagolás funkcióknál a vonalkód hossz korlátozás feloldásra került, így bármely LOT név kódolható a vonalkódokba, azokat a program ki tudja bontani a vonalkódból.

Hibajavítás:

Alap program: szállítólevél megjegyzés az A/4-es oldal teljes szélességében látszik.

VillámABC: amennyiben bevétjegy készítés után közvetlenül szállítólevél készítést indítunk, rejtésre került a LOT megadás mező.

VillámABC: amennyiben a kasszavezetés számla alapján történik, a bevételezés nem íródott a kasszába. A hibát javítottuk.

Karaj program: amennyiben a gyártás funkcionál (félkész termék gyártás) az alapanyag mért tömege nagyobb, mint a vonalkódban foglalt tömeg, nem íródik fel a különbözet az alapanyag készletére.