JMStock 19.5.0.2477

Új funkciók:

Alap program: azon kassza, amelyben már van bejegyzés, nem törölhető.

Árajánlat modul: gyári számos bizonylattípuson fizetési határidő feltüntetése, mely proforma számla készítésekor hasznos. A fizetési határidő az Ügyfélhez beállított fizetési mód alapján kerül kiszámításra.

Árajánlat modul: státuszok adhatók meg, mely státuszok beállításával a bizonylat megnevezés (pl. árajánlat, előleg bekérő, díjbekérő, vevői rendelés, rendelés visszaigazolás, stb.) is változtatható

ÁFA-s számla modul: számla ablakon megjelenítésre kerül a beállított szállítási cím, mely akár a számla ablakon is módosítható.

ÁFA-s számla modul: design1-es számla nyomtatványon feltüntetésre kerül a vevő adatlapon beállított szállítási cím is, akkor is, ha az nincs a további szállítási címekből kiválasztva.

ÁFA-s számla modul: ha nem azonnali fizetési módra állított vevő korábban kiállított szállítóleveléből készített számlán a fizetési módot készpénzre váltjuk, a fizetési határidő automatikusan az aktuális napra módosul.

Munkaidő nyilvántartás modul: alkalmazottakhoz órabér és havi bér adatok adhatók meg, melyek a rendszer/felhasználók menüpontban megadható új joggal érhető el.

VillámABC: sorismétlés lehetőség bizonylat készítéskor, ami a kijelölt tételt az összes adatával duplikálja a bizonylaton.

Hibajavítás:

Alap program: bevétjegyen utólgaos ármódosítás esetén minden tételnél üres érték jelenik meg az új ár oszlopban, így nem kell az összes terméknl kézzel törölni a korábban beíródó nulla értékeket.

Árajánlat modul: gyári számos bizonylattípuson csak az alapértelmezett bankszámla szám jelent meg, a devizához beállított nem.

Árajánlat modul: gyári számos bizonylattípuson árajánlat készítésekor is gyári szám megadást kért a program. A hibát javítottuk.

ÁFA-s számla modul: amennyiben korábban létrehozott szállítólevelet számlázunk, és a számla ablakon utalásos fizetési módról készpénzre váltunk, a teljesítési idő a mai napra változik.