JMStock 15.23.0.1733 Kiadva: 2012.11.07.

Új funkciók:

Alap program:  Új felhasználó jelszó nélküli felvételénél, az első belépéskor kért jelszó megadása és megerősítése rejtve íródik be.

Foglalás modul: Foglalás képernyőn kiszedési lista kinézete megváltozott. A minőség oszlopot eltüntettük, helyette a cikkszám oszlop  szélesebb lett, ill. a kért mennyiség oszlop is. Minden sor után bekerült a foglalás bizonylatról a sor megjegyzése. A vevő nevet nagyobb betűméretre állítottuk. Kiszedési lista elérése: Foglalás fül/ Nyomtat/Kiszedési lista.

FTP adatkommunikáció modul: Összevont szállítólevél is feltölthető az FTP-re, ami arra alkalmas, hogy amennyiben nincsen internet webes adatbázis használata esetén, akkor tudunk a helyi gépen telepített adatbázisból értékesíteni, majd a forgalmi adatokat visszatenni az éles webes adatbázisunkba. Folyamat: Mozgás fül/Nyomtat gomb/Összevont szállító ezután időszak kiválasztása, majd a Jelölés gombbal kijelöljük az összevonni kívánt szállítóleveleket. Ha ez megtörtént Nyomtatások/FTP másolás.

Áfás számla modul: új lekérdezés: számlázott mozgások listája. Elérés: Modulok/Számla/Nyomtatások/Számlázott mozgások

Hibajavítás:

Alap program: LOT darabolása esetén, ha egyforma méretű szálakat darabolunk új gomb használata szükséges. Folyamat: Cikktörzs képernyő/LOT/Csomag/Darabol/Egyformára darabol.

Árajánlat modul: Az árajánlatokhoz kapcsolt megjegyzések már első kattintással láthatóak a nyomtatási képen.

Valutás modul: Devizás bevételezésnél a beszerzési és a nyilvántartási ár is átszámolódik forintba, amennyiben a rendszer/beállítások/cikktörzs fülön a nyilv.ár/mindig utolsó besz.ár jelölőnégyzet jelölve van.